22. oktober 2021
Mads Poulsen og Sarah Matouk fra 9.x på Lynghøjskolen er med i projektet KulturCrew og hjælper i disse dage til under Musik i Tide Festivalen.
gallery icon

Se billedserie

Mads Poulsen og Sarah Matouk fra 9.x på Lynghøjskolen er med i projektet KulturCrew og hjælper i disse dage til under Musik i Tide Festivalen.
Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever i arrangørens rolle under festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever i arrangørens rolle under festival
Roskilde - 04. oktober 2011 kl. 14:16
Af Lars Ahn Pedersen
Roskilde: Sarah Matouk og Mads Poulsen får i disse dage en forsmag på, hvad det vil sige at stå for et kulturarrangement.

Til daglig går de to i 9.x på Lynghøjskolen i Svogerslev, men under skolekoncertfestivalen Musik i Tide er de med til at sørge for, at koncerterne på Hedegårdenes Skole glider som planlagt.

- Jeg er på som vært og skal byde de optrædende velkommen. Jeg har skullet ringe til dem i forvejen for at høre, hvad de har brug for, og så har jeg skullet sørge for, at de kan komme til at parkere og får noget at spise og drikke, fortæller Sarah til DAGBLADET Roskilde.

Mads hjælper derimod til med det tekniske.

- Jeg tager imod musikerne og hjælper med at bære deres ting ind. Jeg har også sikret, at der er strøm nok på stedet, og hjulpet til med at sætte stole op, siger han.

Sarah og Mads er med som hjælpere, fordi de har meldt sig til KulturCrew-projeket, som køres af arrangøren af Musik i Tide, LMS - Levende Musik i Skolen, i samarbejde med Roskilde Kommune. I alt deltager cirka 20 elever fra Lynghøjskolen, Østervangsskolen og Sct. Jørgens Skole, der fungerer som værter, teknikere og journalister under festivalen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde tirsdag.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk