23. november 2017
Brødrene Søren (tv) og Poul Ibsen står i spidsen for Ibsen El-anlæg A/S, som deres far Henning Ibsen startede for 50 år siden. Jubilæet var i marts, men markeres først nu, fordi Søren Ibsen fylder 50 om to uger. Foto: Lars Ahn Pedersen
gallery icon

Se billedserie

Brødrene Søren (tv) og Poul Ibsen står i spidsen for Ibsen El-anlæg A/S, som deres far Henning Ibsen startede for 50 år siden. Jubilæet var i marts, men markeres først nu, fordi Søren Ibsen fylder 50 om to uger. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elektrisk familievirksomhed fylder 50

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elektrisk familievirksomhed fylder 50
Roskilde - 18. maj 2017 kl. 15:42
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Fars ånd er her stadig, siger Søren Ibsen.

Den 2. juni er det 50 år siden, han blev født, og tre måneder forinden, den 3. marts 1967, åbnede hans far, Henning Ibsen, sit eget firma i et nedlagt hønsehus på Tjørnegårdsvej i Roskilde.

I dag holder virksomheden til på Himmelev Bygade, og Søren Ibsen er leder af svagstrømsafdelingen og bestyrelsesformand for Ibsen El-anlæg A/S, mens hans lillebror, Poul Ibsen, er direktør for de 24 ansatte. Henning Ibsen er 77 år og har stadig sin daglige gang i firmaet, mens mor Ingelise er i færd med at luge i bedet ude foran sammen med kontordamen, den dag DAGBLADET kigger forbi.

- Vi spiser frokost hos mor og far hver dag, fortæller Poul Ibsen, som allerede vidste, han ville være elinstallatør og en del af firmaet, da han var fem år.

Søren valgte derimod elektronikken og startede sit eget firma, Ibsen Electronic, der især beskæftigede sig med AV-anlæg, men i 1999 blev de to virksomheder slået sammen.

- Det var vores held, at vores fag smeltede sammen, for vi høster meget arbejde på synergien med elektronikken. I starten var vi direktører på lige fod, men efter et stykke tid spurgte Søren, om jeg ville have noget imod at være direktør alene, selv om han er den ældste. I stedet blev han bestyrelsesformand, så han kan stadig afsætte mig, griner Poul Ibsen.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - enten på papir eller som e-avis

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk