9. april 2020
Medarbejdere fra Roskilde Fjordens El A/S fejrer prisen som Årets El-installatør sammen med Jesper Pasler fra AO Johansen og komikeren Thomas Hartmann (yderst tv). Foto: anmeld-haandvaerker.dk
Medarbejdere fra Roskilde Fjordens El A/S fejrer prisen som Årets El-installatør sammen med Jesper Pasler fra AO Johansen og komikeren Thomas Hartmann (yderst tv). Foto: anmeld-haandvaerker.dk
Foto: John Ehbrecht
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: El-installatør vekslede bronze til guld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

El-installatør vekslede bronze til guld
Roskilde - 18. april 2019 kl. 15:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Otte gange er prisshowet Årets Håndværker blevet holdt, og fem af gangene er prisen som Årets El-installatør med over 10 ansatte gået til Roskilde Fjordens El A/S i Jyllinge.

arrow Læs også: Håndværkere jublede - se hvem der vandt

- Det føles helt ubeskriveligt at have vundet fem gange ud af otte mulige. Nu får vi den så også i guld, så det er fantastisk, siger indehaver af Fjordens El, Flemming Jensen, med henvisning til, at virksomheder med fem finalesejre får en særlig guldstatuette i stedet for den sædvanlige af bronze.

Selv om han har vundet den flere gange før, betyder prisen stadig meget for Flemming Jensen.

- Det betyder meget for vores forretning. Det gør, at vi får flere kunder og er vokset igennem årene, så vi nu også er kommet op på over 10 ansatte, hvilket simpelthen er så positivt. Det skal selvfølgelig tilskrives de dygtige ansatte, der gør et godt stykke arbejde ude hos kunderne. Det har givet mere end 500 gode anmeldelser. Alt det skal vi selvfølgelig ud og vise potentielle kunder, men først skal titlen fejres, siger han.

Årets Håndværker blev holdt i Cirkusbygningen i København og blev for første gang afviklet over to aftener, da der skulle uddeles 45 priser i 27 forskellige fagkategorier.

arrow Legat gør generationsskifte muligt
12. september 2018 kl. 15:39 Opdateret: kl. 12:14
arrow El-installatør kan score hattrick
12. marts 2015 kl. 16:02 Opdateret: kl. 13:10
arrow El-installatør kåret til årets bedste
16. maj 2012 kl. 14:46 Opdateret: kl. 11:45

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk