14. april 2021
Fra tirsdag 6. april bliver det muligt at købe ekstra parkeringstid blandt andet på Schmeltz Plads. (Foto: Jan Partoft)
gallery icon

Se billedserie

Fra tirsdag 6. april bliver det muligt at købe ekstra parkeringstid blandt andet på Schmeltz Plads. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ekstra holdetid på p-pladsen via telefonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ekstra holdetid på p-pladsen via telefonen
Roskilde - 06. marts 2021 kl. 06:19
Af Jan Partoft

Fra tirsdag 6. april bliver det muligt at købe ekstra parkeringstid i Roskilde ud over de to gratis timer, der er på de offentlige parkeringspladser i bymidten.

Ekstratiden skal man købe via nogle nye automater på parkeringspladserne eller en app på sin mobiltelefon. De nye muligheder betyder samtidig, at man altid skal registrere sin parkering på pladserne, det gøres ligeledes via automaterne eller en app på telefonen.

Roskilde Kommune har lavet en aftale med fem udbydere af parkeringsapps. Man bestemmer selv, hvilken af udbyderne man vil benytte.

Fakta
Parkeringsfirmaer der har aftale med Roskilde Kommune:
  • Parkpark.
  • Easypark.
  • Parkman.
  • Parkone.
  • OK.

Kommunens pris for de ekstra timer er 15 kroner i timen for 3. og 4. time, 22 kroner i timen for 5. og 6. time og de efterfølgende timer koster 35 kroner i timen. Der kommer dog et ekstra beløb på regningen, da udbyderne af parkeringsapps'ne skal have noget for at administrere ordningen. Her skal man være opmærksom på, at de fem udbydere har forskellige priser. Men ingen af dem må tage penge for de to gratis timer.

Tidsbegrænsningen på de offentlige p-pladser gælder fra klokken 8 til 18 på hverdage, og fra klokken 8 til 14 på lørdage. På de øvrige tidspunkter er der ingen tidsbegrænsning. Der gælder andre regler for de private p-pladser. Her kan man se hvilke på de sorte skilte, der er på p-pladserne.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk