24. februar 2020
Poul Lindor Nielsen ville ikke have kunnet se sig selv i spejlet, hvis han havde stemt for at bruge de arealer, der har været tiltænkt en udvidelse af idrætsfaciliteterne i Viby, til en socialpsykiatrisk institution. Foto: Bjørn Armbjørn
Poul Lindor Nielsen ville ikke have kunnet se sig selv i spejlet, hvis han havde stemt for at bruge de arealer, der har været tiltænkt en udvidelse af idrætsfaciliteterne i Viby, til en socialpsykiatrisk institution. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eksborgmester fik på puklen af sine egne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eksborgmester fik på puklen af sine egne
Roskilde - 12. september 2019 kl. 15:40
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For første gang i en byrådskarriere, der har strakt sig over fem årtier, stemte tidligere borgmester Poul Lindor Nielsen (S) onsdag imod sin egen gruppe.

arrow Læs også: Lindegårds-modstander: Det tromles igennem

Han kan ikke støtte, at Lindegården flyttes til Kavsbjerggård og er dermed ikke en del af det flertal, som nu har sendt lokalplanen for projektet i høring.

- Det er en svær sag for mig, men hvis jeg skal kunne se mig selv i spejlet i morgen, er jeg nødt til at sige fra. Det her er en god dag for Københavns Kommune, måske en god dag for beboerne på Lindegården - de er ikke blevet spurgt - men nok ikke for Viby, når der er kommet 2300 indsigelser imod det, sagde Poul Lindor Nielsen.

Han fik opbakning fra V og DF, men på puklen fra sine egne. Den politiske ordfører Gitte Kronbak Nielsen (S) skosede ham for at angribe en embedsmand, men Poul Lindor Nielsen forsvarede sig med, at han blot citerede, hvad 400 andre deltagere i et offentligt møde også havde hørt.

Daniel Prehn (S), formand for plan- og teknikudvalget, pegede bl.a. på, at størrelsen af bostedet er blevet reduceret, og at der bliver set på støjgenerne i det videre arbejde, og at der også bliver lavet en konkret socialfaglig vurdering, så det ikke kun er Københavns Kommunes vurdering, der ligger til grund for den endelige beslutning.

- Der har tydeligvis været lyttet til den bekymring, der er kommet frem, sagde Daniel Prehn.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Embedsmandshær bombarderet med spørgsmål
21. juni 2019 kl. 11:33 Opdateret: kl. 11:33
arrow Bostedsplan i Viby bliver halveret
20. juni 2019 kl. 12:03 Opdateret: kl. 11:24
arrow Protestmøde trak hundreder af huse på en søndag
05. maj 2019 kl. 14:27 Opdateret: kl. 14:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk