13. december 2018
Mette Gjerskov kæmper for sit kandidatur til Folketinget og får nu støtte af Poul Nielson, der har været udviklingskommissær for EU samt dansk udviklingsminister og energiminister. Foto: Lars Kimer
Mette Gjerskov kæmper for sit kandidatur til Folketinget og får nu støtte af Poul Nielson, der har været udviklingskommissær for EU samt dansk udviklingsminister og energiminister. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-minister: Gjerskov truet ovenfra

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-minister: Gjerskov truet ovenfra
Roskilde - 14. marts 2018 kl. 12:46
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forsøget på at udskifte Mette Gjerskov som folketingskandidat er ikke kun en lokal opfindelse, men trækker tråde længere op i partiet.

arrow Læs også: Joy Mogensen: Jeg støtter Mette nu

Det mener tidligere EU-kommissær og udviklingsminister Poul Nielson.

- Man kan ikke sige sig fri fra en mistanke om, at denne her aktion er sat i gang andre steder fra, end noget der bunder i noget reel lokal utilfredshed, siger han til DAGBLADET Roskilde.

Poul Nielson nærer personligt og politisk stor respekt for Mette Gjerskov og advarer Roskildes socialdemokrater mod at vrage hende som kandidat til næste folketingsvalg til fordel for udfordreren Niels Jespersen.

- Jeg er er faktisk noget rystet over, at det skulle være et stort argument for at skifte hende ud, at nogen mener, at sådan en folketingskandidat skal gøre mere for sin kreds, som om det hele handler om det. Kritiken om, at hun ikke skulle være interesseret i sin valgkreds, er noget underligt noget, men bortset fra det, vil jeg sige, at man skulle være stolt over at have en i Folketinget, som er meget respekteret for sit arbejde og er i stand til at løfte sit udsyn og repræsentere klassiske danske værdier i det internationale arbejde. Det er ikke mange, der tager det på sin kappe, og endnu færre er i stand til at gøre det godt, men det gør hun, siger Poul Nielson.

arrow Kritikere klar til at klinke skårene med Gjerskov
20. marts 2018 kl. 12:43 Opdateret: kl. 11:49
arrow S-opgør afgjort: Mette Gjerskov beholder kandidatur
20. marts 2018 kl. 01:51 Opdateret: kl. 23:05
arrow Mette Gjerskov vandt klart i første runde
17. marts 2018 kl. 16:03 Opdateret: kl. 16:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk