20. oktober 2021
Ejendomsmægler Poul Erik Bech (th.) underskriver aftalen sammen med erhvervsmægler Laura Heideby og Fællesbageriets direktør Henrik Vincents.
Ejendomsmægler Poul Erik Bech (th.) underskriver aftalen sammen med erhvervsmægler Laura Heideby og Fællesbageriets direktør Henrik Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendomsmægler til gammel natklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsmægler til gammel natklub
Opdateret 11. oktober 2021 kl. 16:10
Roskilde - 11. oktober 2021 kl. 16:05
Af Torben Kristensen

Den store landdækkende ejendomsmægler-kæde EDC Poul Erik Bech holder flyttedag i Roskilde og rykker ind til Støden i lokalerne, hvor der for år tilbage var en stor natklub.

Ind til nu har har afdelingen for privatboliger haft til huse i Skomagergade, hvor man overtog forretningen efter den gamle Roskilde-mægler Henry Poulsen og hans søn Jan Rasmussen.

Poul Erik Bech flytter også sin Erhvervsafdeling i Roskilde til Støden, hvor den placeres på 1. sal, mens privatboligerne holder til i stuen. Begge afdelinger ventes at åbne inden jul.

Efter at Tvis-køkkener for kort tid siden åbnede i nabo-lokalerne, har Fællesbageriet hermed fået udlejet hele den store ejendom, der ellers har stået tom i en række år.

Direktør Henrik Vincents er selvfølgelig særdeles tilfreds med, at Fællesbageriet dermed igen får flere husleje-indtægter i den store ejendom, hvor man dog også har investeret over 5 mio. kroner for at gøre lokalerne anvendelige for de nye lejere.

.Erhvervsmægler Laura Heideby har stået for forhandlingerne mellem de to selskaber og fortæller, at der har været stor interesse for lejemålene i Støden.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk