3. august 2021
Elever fra Østervangsskolen var sidste år med til at bygge en maxigolfbane til Aaben Dans? dansefestival  for børn og unge, Swop Festival, der finder sted hvert andet år. Foto: Jens Wollesen
Elever fra Østervangsskolen var sidste år med til at bygge en maxigolfbane til Aaben Dans? dansefestival for børn og unge, Swop Festival, der finder sted hvert andet år. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Egnsteater skamroses i evaluering fra staten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Egnsteater skamroses i evaluering fra staten
Roskilde - 03. oktober 2019 kl. 18:25

»Aaben Dans har et meget højt kunstnerisk niveau, et yderst højt aktivitetsniveau og er meget stærkt lokalt forankret, både når det gælder de mange lokalt målrettede aktiviteter, og når det gælder opbakningen fra Roskilde Kommune.«

arrow Læs også: Koreograf fylder 60: Sådan vil han undgå at gå bag af dansen

Det kan man læse i evalueringen fra Statens Kunstfonds projektstøtteudvalg for scenekunst, der har evalueret 13 egnsteatre, heriblandt Aaben Dans i Roskilde.

Evalueringen er særdeles positiv. Evaluator Steen Nørgaard peger også på en meget dedikeret og kvalificeret ledelse, kompetente medarbejdere samt en professionel bestyrelse.

- Det har været en god og spændende proces at blive evalueret, og det har været meget bekræftende, at en person udefra ser kvaliteten i det, vi brænder for. At det, vi selv oplever, at vi gør og står for, kan ses så tydeligt udefra, siger Aaben Dans' direktør Lisbeth Klixbüll.

- Vi glæder os også meget til den kommende proces, hvor vi skal lave ny aftale med kommunen fra 2021-2024. Og til det nye sambyggeri, hvor vi flytter sammen med Råstof Roskilde og Roskilde Festival, og kan udfolde teatrets virke, supplerer Aaben Dans' kunstneriske leder Thomas Eisenhardt.

Aaben Dans blev egnsteater i 2008 og laver to nye forestillinger om året. Dertil kommer turneer både i Danmark og udlandet, Swop-festivalen hvert andet år, undervisning på kommunens skoler og meget mere.

arrow Billedserie: Tag din baby med i teatret
03. september 2020 kl. 15:51 Opdateret: kl. 14:29
arrow Dansefestival for børn og unge aflyst
25. marts 2020 kl. 14:51 Opdateret: kl. 14:51
arrow Aaben Dans danser videre til 2024
16. januar 2020 kl. 12:57 Opdateret: kl. 12:02
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk