29. marts 2020
En pige forlod mandag et psykiatrisk sygehus ved fjorden. En stor eftersøgning blev sat i gang efter pigen, som blev fundet med hjælp fra et ældre ægtepar. Foto: Lars Kimer
En pige forlod mandag et psykiatrisk sygehus ved fjorden. En stor eftersøgning blev sat i gang efter pigen, som blev fundet med hjælp fra et ældre ægtepar. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eftersøgt pige fundet i Boserup Skov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eftersøgt pige fundet i Boserup Skov
Opdateret 18. februar 2020 kl. 12:01
Roskilde - 18. februar 2020 kl. 10:54
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 14-årig pige fra Hvalsø fik i går sat himmel og hav i bevægelse, da hun forsvandt fra Region Sjællands psykiatriske skadestue i Roskilde. Pigen blev meldt savnet omkring klokken 18 da hun havde forladt sygehuset ved 17-tiden.

Klokken 18.44 henvendte et ældre ægtepar sig til politiet. De havde spottet en ung pige siddende på en brændestak midt i Boserup Skov. Det viste sig at være den eftersøgte pige.

På grund af efterlysningen af pigen havde politiet iværksat en større eftersøgning med flere patruljer lokalt i Roskilde, men denne eftersøgning kunne dermed hurtigt indstilles efter henvendelsen fra ægteparret. Pigen blev herefter bragt retur til sygehuset til fornøden omsorg og behandling.

- Det her viser hvor vigtigt det er at vi får hjælp fra borgerne. Det var jo ikke noget der betød det store for ægteparret, men det betød rigtig meget for både pigen og for os, at de reagerede, lyder det fra Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk