29. marts 2020
Retssagen mod de brune bude foregår i det lille retslokale 2, hvor tiltalte og forsvarere sidder klemt sammen på rad og række for, at alle kan være i retslokalet.
Retssagen mod de brune bude foregår i det lille retslokale 2, hvor tiltalte og forsvarere sidder klemt sammen på rad og række for, at alle kan være i retslokalet.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterforskere hørte flere hundrede opkald om dagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterforskere hørte flere hundrede opkald om dagen
Roskilde - 12. marts 2015 kl. 13:26
Af Daniel Niebuhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De ni mænd i sagen mod »de brune bude«, der er tiltalt for organiseret hashhandel i Roskilde mellem januar og maj 2014, har angiveligt haft meget travlt i den pågældende periode.

Således kunne to efterforskere fra Midt- og Vestsjællands Politis specialgruppe onsdag i Retten i Roskilde forklare, at aktiviteten på den omtalte salgstelefon var endog meget aktiv.

arrow Læs også: 23-årig far tilstod 300 handler med hash

Den ene af de to efterforskere forklarede blandt andet, at han havde lyttet med på flere hundrede telefonsamtaler om dagen - oftest korte samtaler på under et minut, hvor der blot blev aftalt et mødested og meget sjældent talt om decideret hashsalg. Under deres forklaring tegnede der sig desuden et nærmest identisk billede af den omfattende og organiserede hashhandel, som de ni mænd er tiltalt for.

Efterforskerne beskrev ligeledes typiske salgssituationer, hvor den tiltalte alderspræsident, HJ, angiveligt skulle have solgt hash til en køber ved et hurtigt møde i Svogerslev, som den ene af efterforskerne kort tid efter standsede og sigtede for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. De forklarede samtidig også, hvordan salgstelefonen blev fordelt over en eftermiddags- og aftenvagt fra klokken 12 til 18 og fra 18 til midnat og altså omkring klokken 18 skiftede ejermand, hvilket i et beskrevet tilfælde foregik mellem HJ og HO.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde torsdag.

arrow Hashkøber bekræfter salgstelefonen
17. marts 2015 kl. 13:44 Opdateret: kl. 09:31
arrow Tiltalt brødrepar har fortid i Bandidos
10. marts 2015 kl. 13:03 Opdateret: kl. 13:48
arrow Tiltalte i brune bude-sag nægter kendskab
05. marts 2015 kl. 13:07 Opdateret: kl. 12:15

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk