15. april 2021
Arbejdet med den nye svømmehal er skredet godt frem, efter at der blev skiftet ud blandt entreprenører og med en ny byggestyring.
gallery icon

Se billedserie

Arbejdet med den nye svømmehal er skredet godt frem, efter at der blev skiftet ud blandt entreprenører og med en ny byggestyring.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter ny voldgift: Svømmehal færdig til tiden og prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter ny voldgift: Svømmehal færdig til tiden og prisen
Roskilde - 05. december 2020 kl. 05:32
Af Foto: Kenn Thomsen

Roskildes nye svømmehal ved Bymarken bliver færdig til tiden og prisen, som kommunen har regnet med siden starten af 2020. Dvs. til april 2021 og en samlet pris på 223 mio. kroner.

Sådan forklarer vicekommunaldirektør Martin Barnkop Lindgren, der på rådhuset nu har haft ansvaret for byggeriet siden starten af 2020. På det tidspunkt overtog han et projekt, der ellers var ved at køre fast.

Men ved at acceptere nogle prisstigninger er det siden lykkedes at få alle entreprenørerne til at arbejde effektivt sammen og løse nye problemer undervejs, så arbejdet er skredet godt frem.

Krævede ekstra
Før byggeriet kom tilbage på skinner, var der imidlertid opstået en strid med en entreprenør, der krævede et stort ekstra beløb for at fortsætte med henvisning til, at kommunens byggeansvarlige havde lavet en række fejl i projekteringen.

Derfor blev denne entreprenør skiftet ud og havde anlagt en voldgifts-sag, hvor vedkommende nu i en kendelse har fået ret på en række punkter. Uenigheden med kommunen er dog ikke værre, end at samme firma nu er med til at bygge nyt kulturhus i Viby.

Derefter overtog et andet firma den samme entreprise og har i samarbejde med en ny byggestyrer fra kommunens side rettet på de fejl eller mangler i konstruktionen, der var blevet påpeget.

- Jeg mener, vi har fået løst alle de tekniske problemer på en tilfredsstillende må og forventer fortsat, at svømmehallen bliver færdig til april næste år og til den pris, som vi har regnet med siden starten af 2020, siger vicekommunaldirektør Martin Barnkop Lindgren.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk