5. juli 2020
Brandvæsen og politi var torsdag aften på Sct. Jørgens Skole fordi nogen havde startet en brand på skolens tag. Foto: Presse-foto.dk
Brandvæsen og politi var torsdag aften på Sct. Jørgens Skole fordi nogen havde startet en brand på skolens tag. Foto: Presse-foto.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter brand på skoletag: Tre drenge i kikkerten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter brand på skoletag: Tre drenge i kikkerten
Roskilde - 05. juni 2020 kl. 11:59
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet beder offentligheden om hjælp til at finde tre unge drenge, som de gerne vil tale med i forbindelse med en brand på taget af Sct. Jørgens Skole i Roskilde, kan DAGBLADET Roskilde berette.

arrow Læs også: Farligt: Bolte fjernet fra gyngestativ i børnehave

Branden fandt sted torsdag aften.

Klokken 17.34 alarmerede en opmærksom, 45-årig kvinde fra Roskilde brandvæsnet, idet hun i forbindelse med ærinde på Sct. Jørgens Skole så, at der kom røg fra skolens tag. Hun havde ikke set noget personer på taget, men brandvæsnet og politiet kunne efterfølgende konstatere, at der var røg og mindre flammer fra et brændt hul i tagpappet og isoleringen på omtrent en kvadratmeter.

Branden blev hurtigt slukket, og på taget ved brandskaden fandt politiet en efterladt engangsgrill samt andet brændbart materiale.

Et vidne oplyste, at en dreng/ung mand var set på taget kort før brandens opståen, men han var forsvundet i ukendt retning. En hundepatrulje undersøgte området for eventuelle spor, der kunne føre frem til den eller de personer, der måtte have opholdt sig på taget.

Politiet har set videoovervågning fra skolen og den viser, at tre unge mænd ville være interessante for politiet at tale med. Der er tale om tre drenge i 7.-9. klasses-alderen alle danske af udseende. Den ene beskrives som lav af højde, lys i huden, mellemblond hår, cirka 3-4 centimeter langt hår, sort sommerjakke og sorte bukser. Den næste dreng er lyshåret og bar sort trøje og sorte shorts. Den sidste beskrives som følger; lyst hår, grå hættetrøje og sorte shorts.

Ingen personer kom til skade ved branden, som nu efterforskes nærmere af politiet.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket nogen på skolens tag forud for anmeldelsen af branden klokken 17.34, eller som kan give oplysninger om de tre mistænkte personer.

Kontakt politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.

arrow Banke, banke på: Veninden havde narko, hun havde selv en pistol
05. juni 2020 kl. 11:27 Opdateret: kl. 12:28
arrow Beboer satte ild til rækkehus
04. juni 2020 kl. 21:37 Opdateret: kl. 21:37
arrow Engangsgrill og bål på skolens tag
04. juni 2020 kl. 21:21 Opdateret: kl. 21:21
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk