14. december 2018
Mindst 18 huse i Jyllinge Nordmark har haft indbrud i weekenden. Foto: Lars Kimer
Mindst 18 huse i Jyllinge Nordmark har haft indbrud i weekenden. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter 18 indbrud i Jyllinge: Politiet leder efter rød bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 18 indbrud i Jyllinge: Politiet leder efter rød bil
Opdateret 13. november 2017 kl. 12:07
Roskilde - 13. november 2017 kl. 09:28
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er mange familier i Jyllinge Nordmark, som i weekenden er kommet hjem til et hus, hvor der er knust et vindue, og hvor der har været indbrud.

Midt- og Vestsjællands Politi har registreret 18 indbrud i Jyllinge Nordmark i løbet af weekenden. Tallet kan måske stige, da nogle indbrud først bliver anmeldt mandag.

Det er gået ud over huse på Rådalgård Strandpark, Østtoften, Spurvevej, Birkeengen, Lupinvej, Lærkevej, Tværtoften, Lilletoften, Storkevej, Paulsvej, Solsikkevej, Vernersvej og Olesvej.

Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi kalder det ekstraordinært med så mange indbrud på en weekend i et område. Politikredsen taler med Nordsjællands Politikreds, og her har der været endnu flere indbrud. Faktisk har den nordlige politikreds haft 83 indbrud i løbet af weekenden.

- Vi tror, der er en sammenhæng, siger Martin Bjerregaard og oplyser, at nu skal efterforskningen vise, om det passer.

På Solsikkevej er der observeret en mindre rød bil, som måske er af mærket Peugeot, på udenlandske plader med to personer i bilen, hvor den ene person tog notater. Præcist tidspunkt klokken fire om morgenen.

Politiet har ikke fået identificeret den pågældende bil og er derfor interesseret i at høre nærmere fra personer, der også måtte enten have set bilen eller har haft besøg af gæster kørende i en rød bil på udenlandske nummerplader.

Generelt ønsker politiet også henvendelser fra borgere, som i øvrigt har gjort observationer, der kunne være interessante i forbindelse med weekendens indbrud i området.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde mandag den 13. november. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk