20. juni 2019
Gæster og udstillere på årets dyrskue donerede i stor stil deres pantflasker til Julemærkefonden. Foto: Anders Ole Olsen
Gæster og udstillere på årets dyrskue donerede i stor stil deres pantflasker til Julemærkefonden. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrskuepant luner hos Julemærkefonden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrskuepant luner hos Julemærkefonden
Roskilde - 20. juni 2018 kl. 14:09
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For tredje år samlede Julemærkefonden pant ind i forbindelse med Roskilde Dyrskue. Flere steder stod der papcontainere, hvor dyrskuegæsterne kunne putte deres tomme flasker i.

arrow Læs også: Julemærkehjem hædret for byggeri

Bente Kaastrup Duusgaard, der arbejder med events, fonde og frivillige, oplyser, at sidste år gav pantindsamlingen 108 sække med pantflasker, og det gav 38.000 kroner til Julemærkefonden.

Det varme vejr i år var formentlig med til, at de frivillige fra Julemærkefonden kunne bære 150 sække væk fra Dyrskuepladsen.

Bente Kaastrup Duusgaard kender endnu ikke det præcise tal for, hvad det giver i indtægt, men hun vurderer, at der bliver omkring 50.000 kroner.

- Det er næsten et helt barn i vores terminologi, siger Bente Kaastrup Duusgaard og oplyser, at det koster 68.000 kroner at have et barn på ophold på et af landets fem julemærkehjem.

Antallet af indsamlingssteder har stort set været det samme, men i løbet af dyrskueweekenden kom der nogle få ekstra op.

- Nogen sagde til os, at det ville være en god idé med et par containere på campingområdet. De kom først op lørdag, og de gav da også lidt. Til næste år skal de være der fra begyndelsen, siger Bente Kaastrup Duusgaard og fortæller, at pantindsamlingen er en god aktivitet, fordi Julemærkefonden bliver synlige.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde onsdag den 20. juni. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Jespers fødselsdagsgave: Stort pengebeløb til julemærkehjem
21. august 2018 kl. 13:21 Opdateret: kl. 13:21
arrow Julemærkehjem får 200.000 kr. af DJs
25. januar 2018 kl. 14:10 Opdateret: kl. 11:57
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk