6. april 2020
SF's formand Pia Olsen Dyhr på inspirationstur i Roskilde, bl.a. med besøg i Sct. Hans Have. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

SF's formand Pia Olsen Dyhr på inspirationstur i Roskilde, bl.a. med besøg i Sct. Hans Have. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyhr & Boel på inspirationstur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyhr & Boel på inspirationstur
Roskilde - 22. februar 2020 kl. 09:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SF's byråds- og regionsrådsmedlem Tina Boel tog imod, da partiformand Pia Olsen Dyhr fredag eftermiddag lagde vejen forbi Roskilde.

Partilederen var ude for at hente inspiration op tilSF's landsmøde, hvor socialpolitikken på dagsordenen, og første stop var den socialøkonomiske virksomhed i Sct. Hans Have. Her understregede Pia Olse Dyhr, at den milliard kroner, der er afsat til at styrke det psykiatriske område, ikke kun skal bruges på sengepladser, men det det psykiatriske område i bred forstand, således at den økonomiske saltvandsindsprøjtning også kan understøtte initiativer som Sct. Hans Have.

Senere var der besøg på den åbne rådgivning Gro på Toftebakken, hvor uddannede fagpersoner kan hjælp, der drejer sig om fx bolig, økonomi, kontakt til offentlige myndigheder eller læge eller overordnet bidrage til at skabe struktur på en vanskelig hverdag. Rådgivningen henveder sig især til unge, men er åben for alle. Tina Boel benyttede lejligheden til at sætte fokus på overgangene mellem psykiatrien og socialpsykiatrien, hvor hun ser et stort potentiale for at undgå genindlæggelser. Det kræver imidlertid et tættere samarbejde mellem institutionerne, men det bør også være muligt, især i Roskilde, hvor de nærmest ligger dør om dør, mener Tina Boel.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk