11. april 2021
Skønhedsklinikken Cliuniq har efterhånden samlet en større stak bøder ved at insistere på at holde åbent. Foto: Kristian Jørgensen
Skønhedsklinikken Cliuniq har efterhånden samlet en større stak bøder ved at insistere på at holde åbent. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dusinet fuldt for skønhedsklinik som igen og igen overtræder corona-forbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dusinet fuldt for skønhedsklinik som igen og igen overtræder corona-forbud
Opdateret 09. marts 2021 kl. 11:23
Roskilde - 09. marts 2021 kl. 09:58

Skønhedsklinikken Cliuniq i Roskilde fik mandag middag sin 12. bøde for overtrædelse af restriktionerne om at holde lukket for at nedbringe smitte med Covid-19.

arrow Læs også: Nu 15 sigtelser: Skønhedsklinik sigtet to gange samme dag

En patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi kørte ved middagstid forbi klinikken i Ringstedgade, der ligger i kort afstand fra politigården i Roskilde, og så skilte foran forretningen og traf indehaveren og medarbejderen, som var i gang med at ordne negle på en kunde.

Ved mandagens tilsyn var det fjerde gang inden for en uge, at klinikken holdt åben trods lukkeforbuddet. For 12. gang måtte politiet hive bødeblokken frem og sigte dem 34-årige mand og den 32-årige kvinde for at bryde reglerne.

Anklagemyndigheden har samlet alle sagerne mod skønhedsklinikken, som nu vil blive sendt til retten til afgørelse med en bødepåstand på et efterhånden ikke ubetydeligt sekscifret beløb, da hver sigtelse som udgangspunkt lyder på 10.000 kroner med mulighed for forhøjelse ved gentagelse.

arrow Støttedemonstration til klinikejer med otte bøder
19. februar 2021 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:23
Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk