15. december 2017
Køkkenchef Adam Badr, indehaver Maria Dietrichsen og ansat Marie Vedel glæder sig til, at Restaurant Snekken på havnen i Roskilde bliver til Snekken Trattoria. Et italiensk spisested, hvor menukortet er mere simpelt og økologisk. Foto: Snekken Trattoria
gallery icon

Se billedserie

Køkkenchef Adam Badr, indehaver Maria Dietrichsen og ansat Marie Vedel glæder sig til, at Restaurant Snekken på havnen i Roskilde bliver til Snekken Trattoria. Et italiensk spisested, hvor menukortet er mere simpelt og økologisk. Foto: Snekken Trattoria
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drop ind på Snekken til pizza og vin

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drop ind på Snekken til pizza og vin
Roskilde - 21. september 2017 kl. 17:04
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter syv år som forpagtere af Restaurant Snekken på havnen i Roskilde har Maria og Lars Dietrichsen valgt at ændre konceptet på spisestedet. Det betyder, at Restaurant Snekken lukker den 1. oktober for at åbne som Snekken Trattoria mandag den 2. oktober.

Et Trattoria er et folkeligt spisehus uden fine fornemmelser. Derfor vil menukortet byde på et bredt udvalg af både antipasti, surdejspizza, skønne pastaretter og naturligvis rustikke kødretter fra grillen i ægte italiensk stil.

- Det har længe været et ønske at gøre Snekken mere folkelig. Med det nye koncept håber vi at kunne tiltrække en yngre målgruppe, som måske også går ud og spiser på hverdagsaftner. Vi vil fortsat tilbyde selskabspakker, mødepakker og flerretters menuer, men som noget nyt bliver det nu muligt at droppe ind til en god pizza og en karaffel vin, fortæller Maria Dietrichsen og oplyser, at de går efter at få det økologiske spisemærke i guld efter tre måneder, da mere end 90 procent af maden og drikkevarerne vil være økologisk.

Fredag den 13. oktober fejrer Snekken Trattoria åbningen med en festlig aften.

Aftenen byder på koncert med husorkestret Nöhr samt en tre-retters menu sammensat af årstiden bedste råvarer.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde torsdag den 21. september. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?





Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk