25. marts 2019
Aske Rhod Søndergaard er fysioterapeut, mens hustruen Melisa Rhod Søndergaard er jordmoder. Sammen med en hel række af forskellige behandlere og trænere er de klar med Sundhedshuset Viby Sj. den 1. oktober. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Aske Rhod Søndergaard er fysioterapeut, mens hustruen Melisa Rhod Søndergaard er jordmoder. Sammen med en hel række af forskellige behandlere og trænere er de klar med Sundhedshuset Viby Sj. den 1. oktober. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drøm bliver til sundhedshus i Viby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drøm bliver til sundhedshus i Viby
Roskilde - 11. september 2018 kl. 17:38
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om adressen hedder Fabriksvænget 4, er der indkørsel fra Grønningen til Sundhedshuset Viby Sj., som Melisa og Aske Rhod Søndergaard åbner i oktober.

Tidligere har bygningen blandt andet været gardinforretning, men den har også stået tom i lange perioder.

Det er Melisa og Aske Rhod Søndergaard ved at lave om på.

- Vi kiggede på ejendommen for to år siden, siger Melisa Rhod Søndergaard og forklarer, at de af forskellige årsager valgte ikke at købe bygningen dengang.

I december 2016 købte Aske Rhod Søndergaard, der er uddannet fysioterapeut, i stedet halvdelen af Viby Fysioterapi.

- Vi har ikke kunnet slippe tanken i to år. Den er blevet ved med at hænge ved, siger Melisa Rhod Søndergaard og forklarer, at de en dag gik en tur og kom forbi igen.

Idéen om et sundhedshus fik nyt liv, og denne gang er det endt med, at de har købt ejendommen.

Hele visionen med Sundhedshuset Viby Sj. er, at det kommer til at favne bredt. Det bliver mere en klinik end et træningscenter, og der bliver en lang række forskellige behandlere eller træningsformer tilknyttet.

Aktiviteterne begynder mandag den 1. oktober, og der er åbningsreception søndag den 7. oktober klokken 10 i Sundhedshuset Viby Sj.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde tirsdag den 11. september. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk