6. december 2019
Teknikken fungerer bedst på milkshake eller frappé, fordi flødeskummet her er fladt og mere stift end på en caffe latte eller cappuccino. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Teknikken fungerer bedst på milkshake eller frappé, fordi flødeskummet her er fladt og mere stift end på en caffe latte eller cappuccino. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drik dit eget billede: - Folk er ved at falde ned fra stolene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drik dit eget billede: - Folk er ved at falde ned fra stolene
Roskilde - 18. juli 2019 kl. 16:15
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Var det noget med en drik, hvor et billede af dig selv kigger op på dig fra overfladen? Så er muligheden der i Café V i Ringstedgade 50 i Roskilde, som for tre måneder siden anskaffede sig en maskine, der gør det muligt at printe tekst og billeder med spiseligt blæk oven på flødeskum.

- Folk er ved at falde ned fra stolene, når de ser det. Vi har folk, som er kommet fra Fyn og Jylland for at opleve det, siger Café V's indehaver Volkan Agac.

Efter hans viden er Café V det første og eneste sted i Danmark, hvor det er muligt at få et billede oven på sin drik. Da overfladen skal være helt flad og lidt stiv, så det fungerer bedst med milkshakes og frappé.

- Det kan også lade sig gøre med caffe latte og cappuccino, men resultatet bliver bedst med milkshake og frappé. Det holder kun et par minutter, inden flødeskummet bliver blødt, og billedet begynder at stå uskarpt, så hvis man vil tage et foto, skal man skynde sig, siger Volkan Agac.

Metoden fungerer ved, at kunden sender det billede, de ønsker på deres milkshake eller frappé, og så bliver det via caféens computer overført til maskinen, som på 10 sekunder kan printe billedet med spiseligt blæk - en teknik der også kendes fra kager.

- Det er mest pigerne, som gerne vil have deres eget billede på. Drengene er mere ligeglade eller sender sjove billeder af hinanden, siger Volkan Agac, som også ligger inde med nogle standard-billeder og tekster, der kan benyttes.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk