11. maj 2021
Paramount i Roskilde blev mandag udsat for hærværk. Foto: Jens Wollesen
Paramount i Roskilde blev mandag udsat for hærværk. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drenge mistænkt for hærværk mod spillested

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drenge mistænkt for hærværk mod spillested
Roskilde - 04. maj 2021 kl. 11:12

To 14-årige drenge er blevet sigtet for hærværk, efter at der mandag eftermiddag blev knust ruder på spillestedet Paramount på Eriksvej i Roskilde.

arrow Læs også: Mand faldt gennem isen

En årvågen borger havde hørt lyde fra spillestedet, som for tiden er lukket på grund af corona. Han gik hen for at se, hvad der skete og hørte ruder, som blev knust. Han så en lille gruppe unge, som løb fra stedet i retning mod Roskilde Ring.

Han kontaktede politiet klokken 16.50, og en patrulje kørte til Eriksvej, hvor betjentene fik udpeget to mistænkte, som havde været på stedet. De gik ad Søndervang lige nord for Paramount.

Politiet tilbageholdt to 14-årige drenge fra Taastrup, som kort blev afhørt og sigtet for hærværk. Patruljen orienterede de to drenges værger og de sociale myndigheder om sagen. Da de begge er under den kriminelle lavalder, kan de ikke straffes, men de kan stadig gøres ansvarlige for at dække skaderne ved hærværket. De kan derfor senere blive præsenteret for et erstatningskrav i sagen.

arrow Hashkunde hjalp med at fælde pusher
02. november 2020 kl. 12:13 Opdateret: kl. 13:47
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk