30. september 2020
En ung mand var for fuld til at cykle og drattede omkuld på Hedegade, hvor han tilsyneladende blev bestjålet. Foto: Jens Wollesen
En ung mand var for fuld til at cykle og drattede omkuld på Hedegade, hvor han tilsyneladende blev bestjålet. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drattede fuld omkuld og blev bestjålet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drattede fuld omkuld og blev bestjålet
Roskilde - 14. september 2020 kl. 09:41

Hjemtransporten efter en glad aften og nat i byen gik helt skævt for en 18-årig mand fra Roskilde, inden han søndag morgen ramte hovedpuden.

Efter at have sagt farvel til vennerne på Roskilde Station lidt før klokken tre om natten, zig-zaggede han hjemad på cyklen i bedugget tilstand. Han husker ikke, at han drattede omkuld på Hedegade, men her blev han et par timer senere fundet og vækket af et kærestepar.

Hans cykel var ikke at se nogen steder, og kæresteparret var så venlige at følge ham hjem. Først her opdagede den nu måske lidt mere bevidste unge mand, at hans dankort og rejsekort ikke længere var i den pung, han havde haft i lommen. Han tog tilbage til, hvor han var skvattet af cyklen, men fandt hverken kort eller cykel.

Han fik spærret kortet, og efterfølgende fik han besked fra Nets om noget godkendelse af en betaling med mobilepay. Den 18-årige havde ikke ondt efter sit fald, men fik kun beskadiget tøjet, men det er muligt, at han blev slået bevidstløs, da han faldt på cyklen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk