15. maj 2021
Erhvervsforum Roskildes direktør Jens Müller var blandt gæsterne, da Ove Pedersen holdt reception i forbindelse med sin afsked med politiet. Foto: Thomas Olsen
Erhvervsforum Roskildes direktør Jens Müller var blandt gæsterne, da Ove Pedersen holdt reception i forbindelse med sin afsked med politiet. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drabschef vil være foredragsholder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drabschef vil være foredragsholder
Opdateret 25. december 2016 kl. 21:54
Roskilde - 24. december 2016 kl. 08:53
Af Lars Ahn Pedersen

Efter et langt arbejdsliv i politiet, hvor telefonen har kunnet ringe på alle tider af døgnet, vil ingen bebrejde lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Ove Pedersen, hvis han bare satte sig i sofaen og slog benene op på bordet. Men det er bestemt ikke planen, selv om han nu har haft sidste arbejdsdag efter 40 år i politiet.

arrow Læs også: Drabschef om sine 40 år i politiet: Et under at jeg ikke blev skilt

- Jeg har altid været vant til at være i gang, så jeg kan ikke bare stoppe helt. Jeg skal ud at have mig et arbejde, og jeg føler stadig, at jeg har et par år tilbage på arbejdsmarkedet. Jeg ser også frem til at få mere normale arbejdstider og have fri i weekenden, siger 62-årige Ove Pedersen.

I første omgang er planen at starte som selvstændig med en foredragsvirksomhed, hvor han kan fortælle om sin tid i politiet og de mange sager, han har været med til at efterforske. Som han selv påpeger, er »personfarlig kriminalitet« jo det, de fleste krimier handler om, så interessen for emnet burde bestemt være til stede.

- Desuden vil jeg lave konsulentvirksomhed omkring overgreb på børn, da det også er et område, jeg har været med til at efterforske, og som har fyldt mere og mere de senere år, siger Ove Pedersen.

arrow Drabschef: Fantastisk følelse at opklare drabet på Anders
23. december 2016 kl. 17:41 Opdateret: kl. 12:37
arrow Drabschefen siger farvel og tak
23. december 2016 kl. 15:30 Opdateret: kl. 12:37
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk