9. juli 2020
For første gang deler frikirken Roskilde Vineyard legetøj ud til økonomisk pressede familier i Roskilde. Man kan donere sit brugte legetøj på bestemte dage indtil 5. december.
For første gang deler frikirken Roskilde Vineyard legetøj ud til økonomisk pressede familier i Roskilde. Man kan donere sit brugte legetøj på bestemte dage indtil 5. december.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Doner dit brugte legetøj til et barn der trænger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Doner dit brugte legetøj til et barn der trænger
Roskilde - 22. november 2018 kl. 16:38
Af Katrine H. Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frikirken Roskilde Vineyard deler legetøj ud til økonomisk pressede familier i Roskilde. Man kan donere sit brugte legetøj på bestemte dage indtil 5. december.

arrow Læs også: Frikirke tager imod legetøj til julegaver

For første gang vil frikirken Roskilde Vineyard dele brugt legetøj ud i Roskilde til udsatte familier. Arrangementet hedder »Giv julen videre« og kommer til at foregå tirsdag den 11. og onsdag den 12. december klokken 16.30 til 19.30 hos Roskilde Vineyard på Søndre Ringvej 32.

- Vi vil gerne gøre en forskel for dem, der ikke har så meget i Roskilde. Særligt julen kan være en dyr tid, hvor forældre ikke altid har råd til at købe gaver. Trosbudskabet lyder også på at være der for hinanden, så det prøver vi at gøre. Målet er at skabe positive og givende oplevelser for børn og unge, siger Maria Skytt Fajsburg, der er frivillig hos Roskilde Vineyard og medarrangør af »Giv julen videre«.

Roskilde Vineyard modtager løbende legetøj indtil onsdag den 5. december klokken 20. Udover legetøj modtages der CD'er og børnebøger, dog ikke tøj.

- Vi modtager glædeligt legetøj fra udefrakommende, så det kan blive til julegaver. Legetøjet må gerne være brugt, men skal stadig være i en god kvalitet, så det kan gives videre, siger Maria Skytt Fajsburg.

Børnene vil få mulighed for at lave deres egne julegaver til arrangementet, hvor der også vil være risengrød og saftevand. Roskilde Vineyard håber på at kunne hjælpe til med at gøre julen god for udsatte familier og håber, det bliver en succes.

- Det er svært at vide, hvor højt vi skal sætte forventningerne. Men hvis vi bare kan gøre nogle familier glade, så har vi nået vores mål. Men vi håber da, at det bliver en succes, siger Maria Skytt Fajsburg.

arrow Folk forveksler frikirke med vinhandel
29. december 2017 kl. 14:46 Opdateret: kl. 12:56
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk