25. januar 2021
Resten af året skal man hente et adgangstegn, hvis man vil til gudstjeneste i Roskilde Domkirke. Det kan man på nettet eller i våbenhuset.
gallery icon

Se billedserie

Resten af året skal man hente et adgangstegn, hvis man vil til gudstjeneste i Roskilde Domkirke. Det kan man på nettet eller i våbenhuset.
Foto: Anette Gundlach
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indfører adgangstegn i juletiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indfører adgangstegn i juletiden
Roskilde - 27. november 2020 kl. 06:34

Roskilde Domkirke er i den udsædvanlige situation, at det er nødvendigt at lave adgangsbegrænsninger til gudstjenesterne. Det er endnu engang coronavirussen, der er årsagen til ændringen. Kirken har været nødt reducere antallet af deltagere til gudstjenesterne, så afstandskravene kan holdes.

Adgangsbegrænsningen gælder foreløbigt i hele december. Det betyder, at man skal have adgangstegn til den ønskede gudstjeneste. Så længe der er ledige pladser, kan de bookes på www.pladsikirken.dk. Her skal man søge på Roskilde Domkirke. Har man ikke adgang til internettet er det også muligt at hente et adgangstegn i våbenhuset i Domkirken.

Hvis man bestiller adgangstegn skal man kun bestille det antal man selv skal bruge, og bestiller man flere skal det være til de nærmeste, så man sidder sammen. På den måde bliver der plads til flest mulige på kirkens bænkerækker.

Kirken regner med, at der bliver rift og gudstjenesterne juleaften og er man ikke blandt dem, der har fået adgangstegn er løsningen at se TV2 Lorry, som transmitterer to forproducerede julegudstjenester fra Domkirken juleaften og første juledag.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk