22. maj 2019
Divisionsforeningen melder hus forbi, når det gælder Roskilde Byråds kritik omkring kravene til antal tilskuere til det kommende stadionbyggeri. Billedet er fra FC Roskildes kamp i søndags mod Fredericia, der endte med en sejr til de gulblusede gæster. Foto: Anders Ole Olsen
Divisionsforeningen melder hus forbi, når det gælder Roskilde Byråds kritik omkring kravene til antal tilskuere til det kommende stadionbyggeri. Billedet er fra FC Roskildes kamp i søndags mod Fredericia, der endte med en sejr til de gulblusede gæster. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Divisionsforeningen: Vi meldte hurtigt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Divisionsforeningen: Vi meldte hurtigt ud
Roskilde - 10. august 2018 kl. 13:48
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- De blev informeret om de nye krav, så snart det var muligt.

arrow Læs også: Stadion: Politikere vil give Divisionsforeningen juridisk eftertackling

Sådan siger Peter Ebbesen, der er turneringschef hos Divisionsforeningen, efter at et samlet byråd har rejst kritik af foreningen i forbindelse med det nye stadionbyggeri i Rådmandshaven i Roskilde.

Onsdag kundgjorde flere byrådsmedlemmer, at et byrådet snarligt vil bede om en undersøgelse af, om kommunen juridisk kan komme efter Divisionsforeningen.

Årsagen er, at byrådsmedlemmerne ikke mener, at de er blevet ordentligt informeret af foreningen i forbindelse med ændringen af kravet om tilskuerkapacitet på det nye stadion.

Hvor foreningen tidligere krævede en kapacitet på 10.000 pladser for at stadionet kunne godkendes til Superligaen, blev kravet senere ændret til blot 6.000 pladser.

Ændringen fandt sted i samme måned, som Byrådet i Roskilde var gået med på det første krav.

Derfor har byrådet nu rejst kritik og arbejder på en juridisk undersøgelse, da man byrådspolitikerne blandt andet mener, at ændringen kunne have været varslet bedre fra Divisionsforeningens side.

Således kaldte flere byrådspolitikere onsdag foreningens arbejde for »amaøragtigt«, mens de varslede den kommende undersøgelse.

Den kritik kan turneringschef Peter Ebbesen ikke nikke genkendende til.

- Vi meldte ud, så snart beslutningen var truffet, og så sendte vi en pressemeddelelse ud. Sådan foregår det jo normalt, når man træffer beslutninger af den her type. Vi kan ikke sige noget, før vi har noget konkret at sige, lyder det fra turneringschefen.

Han fortæller samtidig, at der højst er gået et par dage, mellem den endelige beslutning blev truffet, og til der blev sendt pressemeddelelser af sted.

arrow Stadionnyt: Politikere ændrer ikke på nyt stadion
08. august 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:28
arrow Nyt stadion: Skal vi bygge for stort eller betale erstatning?
03. august 2018 kl. 12:05 Opdateret: kl. 11:31
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk