6. marts 2021
Roskilde Ring Disc Golf Klubs formand Stephen Skriver hjælper Viby IF med at finde placeringer til kurve.
Roskilde Ring Disc Golf Klubs formand Stephen Skriver hjælper Viby IF med at finde placeringer til kurve.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Discgolfbane er kommet et kast nærmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Discgolfbane er kommet et kast nærmere
Roskilde - 23. februar 2021 kl. 15:29
Af Lars Ahn Pedersen

Arbejdet med at få opført en discgolf-bane i Viby skrider langsomt, men sikkert frem. Som omtalt i december er Viby Idrætsforening i gang med at finde ud af, hvordan den kan få discgolf til byen.

arrow Læs også: Discgolf i frostvejr

Discgolf er blevet betegnet som den coronavenlige sport, og mange har fået øjnene op for fornøjelsen ved at kaste efter kurve med en speciel frisbee, mens de fleste andre idrætsaktiviteter har været lukket ned. Ifølge DR forventer Dansk Disc Golf Union, at medlemstallet er steget med 30 procent i løbet af 2020.

I Roskilde findes der baner i Ringen og ved RUC, og i Gundsølille arbejdes der også på at få lavet en bane. Viby vil heller ikke stå tilbage, så Viby IF fik i november et tilskud på 24.000 kroner fra folkeoplysningsudvalgets start- og udviklingspulje til indkøb af kurve og har siden fået tilsagn fra Roskilde Kommune om støtte til selve etableringen af banen. Det præcise beløb kendes dog ikke endnu.

Viby IF har planer om at få opsat kurve ved anlægget på Lindevej ved Viby Sj. Idrætscenter samt på to andre steder med grønne arealer. Stephen Skriver, formand for Roskilde Ring Disc Golf Klub, er blevet tilknyttet som konsulent og har gennemgået stederne sammen med idrætsforeningen og vil komme med forslag til, hvor kurvene kan placeres. Derefter er det op til Veje og Grønne Områder i Roskilde Kommune at vurdere, om det kan lade sig gøre.

- Lige nu venter vi på en tilbagemelding fra Stephen Skriver, siger Viby IFs formand Dan Olsson, som er sikker på, at mange i Viby vil have glæde af at kunne spille discgolf i deres hjemby.

- Man bliver jo helt firkantet af at sidde derhjemme uden at have noget at lave, og det er sjovere at spille discgolf end at gå en almindelig tur, siger han.

Dan Olsson hører gerne fra interesserede, som vil hjælpe med til at stablet discgolf på benene i Viby. De kan kontakte ham ved at sende en mail til formand@vibyif.dk

- Vi har allerede hørt fra en interesseret, og vedkommende er ikke én, som vi kendte i forvejen, siger han.

arrow Discgolfbane på vej til Viby
11. december 2020 kl. 06:34 Opdateret: kl. 12:45
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk