18. september 2020
Jørgen Thomsen (tv) tiltræder den 1. oktober som administrerende direktør for entreprenørfirmaet Elindco i Jyllinge. Han afløser Steen Justesen (th), der fortsætter som formand for Elindcos bestyrelse.
Jørgen Thomsen (tv) tiltræder den 1. oktober som administrerende direktør for entreprenørfirmaet Elindco i Jyllinge. Han afløser Steen Justesen (th), der fortsætter som formand for Elindcos bestyrelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktørskifte i entreprenørfirma: Direktør fortsætter som bestyrelsesformand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktørskifte i entreprenørfirma: Direktør fortsætter som bestyrelsesformand
Roskilde - 15. september 2020 kl. 17:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Jørgen Thomsen den 1. oktober tager over som administrerende direktør i Elindco fra Steen Justesen, er der tale om et nøje planlagt generationsskifte. Steen Justesen, som er en del af ejerkredsen hos den Jyllinge-baserede entreprenør, fortsætter som formand for Elindcos bestyrelse, og han har selv været med til at finde sin afløser.

arrow Læs også: Nu kan skolebyggeri endelig komme i gang

- Når valget er faldet på Jørgen Thomsen, er det selvfølgelig fordi, vi i ejerkredsen mener, at han er den helt rigtige til at videreføre det Elindco, som vi kender og samtidig tilføre virksomheden noget ekstra ballast, der klæder Elindco endnu bedre på til at fortsætte den vækst, som vi har oplevet de seneste 10 år, siger Steen Justesen i en pressemeddelelse.

53-årige Jørgen Thomsen kommer til Elindco med en baggrund fra blandt andet Mærsk, Banedanmark og senest Sweco, hvor han de sidste 7,5 år har været en del af landeledelsen og direktør først for infrastruktur- og senere byggeridivisionen. Dermed bliver han den første Elindco-direktør, der ikke har en håndværksmæssig baggrund. Med en profil der er en smule anderledes end forgængernes, kompletterer Jørgen Thomsen organisationen på andre områder og vil blandt andet have fokus på at udbrede kendskabet til det stærke brand, han ser Elindco som.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang hos Elindco. Det er en veldrevet, lønsom og kulturbåren virksomhed, der har formået at bibeholde de oprindelige værdier med en egenproduktion, der leverer høj kvalitet, holder fokus på kunderne samt en organisation, der giver den enkelte, medarbejder rige muligheder for faglig og personlig udvikling. Det er værdier, det er værd at fastholde og som kunder og samarbejdspartnere, skal have endnu større glæde af, siger Jørgen Thomsen.

Elindco blev stiftet i 1968 af tømrermester Erik Lind, som solgte virksomheden i 2001. Elindco ejes i dag af administrerende direktør Steen Justesen, entreprisedirektør Per Bager og afdelingschef Poul B. Jørgensen.

arrow Borgmester indviede teater-byggeplads: Kulturen binder os sammen
31. august 2020 kl. 16:14 Opdateret: kl. 16:14
arrow Rekordopgave på en kvart milliard kr. til Jyllinge-firma
11. september 2018 kl. 11:52 Opdateret: kl. 11:52
arrow Når omsætningsmål før tid
15. januar 2018 kl. 11:30 Opdateret: kl. 13:22
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk