25. november 2017
Da Kara og Roskilde Kommune søndag formiddag åbnede for den nye genbrugsbutik på genbrugspladsen i Roskilde var tilstrømning meget stor. Ikke under 300 mennesker var igennem butikken den første time. Foto: Lars Kimer
gallery icon

Se billedserie

Da Kara og Roskilde Kommune søndag formiddag åbnede for den nye genbrugsbutik på genbrugspladsen i Roskilde var tilstrømning meget stor. Ikke under 300 mennesker var igennem butikken den første time. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det stak helt af: Kæmpe kø da gensalg.dk åbnede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det stak helt af: Kæmpe kø da gensalg.dk åbnede
Roskilde - 23. april 2017 kl. 12:11
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var sort af mennesker, da Kara søndag formiddag samme med Roskilde Kommune åbnede gensalg.dk, genbrugsbutikken på genbrugspladsen på Vestre Hedevej i Roskilde.

arrow Læs også: Kunderne vælter ind: Gensalg har 6-800 besøg per weekend, de regnede med 50

Åbningen betyder, at man nu kan handle gode brugte ting på genbrugspladsen, og at det pludselig ikke kun er folk med fyldte trailere, som kommer på pladsen, også folk med tomme trailere og bagagerum vil fremover kunne opleves på vej på genbrugspladsen.

Konceptet er som sådan ikke nyt, der er tale om en ganske almindelig genbrugsbutik. Men alle de ting som får et nyt liv hos nye ejere ville ellers være endt med at være blevet brudt ned og for en dels vedkommende brændt af.

Interessen for åbningen var så stor, at Kara måtte holde folk fra at komme ind i butikken og kun lukke nysgerrige ind når andre forlod butikken.

- Det her er over al forventning. Vi havde ikke regnet med så mange mennesker. Det viser jo bare, at det vi laver her rammer en trend i tiden. Det er in at genbruge, siger leder af gensalg.dk Ditte Titskov.

Kara åbner i løbet af året yderligere tre gensalgsbutikker på andre genbrugspladser. Det er i Thorkilstrup, i Køge og på pladsen i Stevns Kommune.

arrow Genbrugsplads venter boom i gensalg
19. december 2016 kl. 14:05 Opdateret: kl. 10:12
arrow Genbrugspladsen får en genbrugsbutik
02. marts 2016 kl. 15:08 Opdateret: kl. 06:38
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk