18. januar 2020
Hovedbygningen set fra P-plads i Læderstræde.
gallery icon

Se billedserie

Hovedbygningen set fra P-plads i Læderstræde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det nye VUC: Så lækkert bliver det

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye VUC: Så lækkert bliver det
Roskilde - 15. marts 2017 kl. 13:09
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeriet af det nye VUC ud til Læderstræde er ved at tage form. Håndværkerne knokler og nu kan du se illustrationerne til hvordan bygningen kommer til at tage sig ud når den står færdig.

Bygningen bliver 1114 kvadratmeter stor. Stueetagen skal rumme indgangsparti med aula, samt studieservice og mediatek. På 1. sal skal der være kantine, køkken og multisal til fælles samlinger. Salen kan også laves om og bruges til to undervisningslokaler takket være mobile vægge.

2. salen skal rumme lærerforberedelse, mødelokaler og kontorer. Der vil til glæde for alle være udendørs sydvendt terrasse og svalegang.

- Med den transparente bygning signalerer vi åbenhed. De store, åbne vinduer og facader byder kursister og ansatte velkomne - ja faktisk hele Roskilde by velkommen lige ud til Læderstræde. Man træder ind i et flot åbent studiecenter med studiesekretærer, studievejledere, fastholdelsesmedarbejder, studiemiljørådgiver og pedeller centralt placeret, lyder det fra rektor på VUC Dorthe Jensen Lundqvist.

Fredag den 31. marts er der rejsegilde på byggeriet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk