14. april 2021
Kunstværket »Coronarefleksioner« skulle kun have været vist i Roskilde i denne uge, men forlænges, så det også kan opleves den 2.-4. marts. Foto: Mie Neel
Kunstværket »Coronarefleksioner« skulle kun have været vist i Roskilde i denne uge, men forlænges, så det også kan opleves den 2.-4. marts. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det er ikke for sent: Coronakunstværk får en uge mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke for sent: Coronakunstværk får en uge mere
Roskilde - 25. februar 2021 kl. 08:42

Overvældende interesse for kunstværket »Coronarefleksioner« fører til, at udstillingsperioden bliver forlænget, så det også kan opleves i næste uge. Ifølge arrangørerne har omkring 200 set værket, der består af lydoptagelser og tegninger, som dokumenterer op mod 50 borgeres oplevelse af corona, indsamlet i 2020.

arrow Læs også: Coronaværk blev et trækplaster: Arbejder på at vise det i andre byer

- Folk er vilde med det. De bliver berørt af værket og fortæller om deres egen oplevelse af corona. Jeg er vildt glad og meget, meget træt, siger lydkunstner Bobby Salomon Hess, som er den ene af værkets bagmænd.

»Coronarefleksioner« vises i Raadhuskælderens have, lige op ad Roskilde Domkirke, og tager cirka 15 minutter at opleve.

- Vi har haft kø ved jernlågen på de bedste tidspunkter, og stort set alle vores gæster har sagt, at de vil anbefale det til naboer og bekendte, siger værkets anden bagmand, tegner og forfatter Jakob Fälling om baggrunden for beslutningen.

Jakob Fälling bor i Roskilde og er en del af kunstnerfællesskabet Tifuglepåtaget i Byens hus. Kunstnerne passer selv indgangsdøren og får derfor direkte feedback på de seks lydspor og omkring 250 tegninger, som gæsterne præsenteres for.

Der er gratis adgang til »Coronarefleksioner«, som kan opleves torsdag den 25. og fredag den 26. februar klokken 18-21 i Raadhuskælderens have, Fondens Bro 3, Roskilde. Forlængelsen spiller tirsdag den 2., onsdag den 3. og torsdag den 4. marts klokken 18-21.

arrow Video: I mørket kan man se kunst lavet af samtaler
22. februar 2021 kl. 05:16 Opdateret: kl. 07:07
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk