15. august 2020
Partileder Rasmus Paludan i snak med politiet, efter et kanonslag blev smidt midt ind i demonstrationen. Det blev optaget ligesom alt andet. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Partileder Rasmus Paludan i snak med politiet, efter et kanonslag blev smidt midt ind i demonstrationen. Det blev optaget ligesom alt andet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Demonstration på fire mand fik deres konfrontation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Demonstration på fire mand fik deres konfrontation
Roskilde - 13. september 2018 kl. 13:41
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire mand fra det stærkt indvandrer- og islamkritiske Stram Kurs demonstrerede onsdag i Æblehaven, hvor 300 mødte op for at give dem et modsvar. Det var et cirkus, hvor Stram Kurs bad om en reaktion og fik den.

arrow Læs også: Se kortet: Her har Stram Kurs været

Formlen er, at Rasmus Paludan beredvilligt diskuterer med sine modstandere med stikpiller om »taberlande«, »homolande« og profeten Muhammeds pædofile tendenser for at se, om det kan frembringe nogle reaktioner.

Det hele bliver filmet af hans tre lakajer, der også bidrager med nogle udfald, så optagelserne af de ophidsede moddemonstranter kan bruges til at vise, hvilken slags mennesker partiet er oppe imod.

Nogle hopper på limpinden og sender ukvemsord mod Rasmus Paludan, som åbenlyst nyder diskussionen. Da et kanonslag bliver smidt ind i mængden, er succesen og den gode video hjemme.

Mange har dog luret metoden og lader sig ikke ophidse, men opfordrer derimod ikke at give Stram Kurs den opmærksomhed, de vil have.

- Jeg har ikke lyst til at bidrage på deres video. Vi kunne sikkert have en god debat, men det er ikke det, vi er her for, siger Ricki Bjørn Bisgaard, der som en del af gruppen Mennesker for Mangfoldighed fra Roskilde prøver at holde folk væk fra konfrontationen med Rasmus Paludan.

Andre vælger at møde Rasmus Paludan uden skældsord for at høre hans synspunkter og møde dem med argumenter.

16-årige Aksel Winther Groth fra Borup lykkes med at holde Rasmus Paludan i en længere snak, uden det ender i et cirkus.

- Han prøver da at provokere, så han kan få den bedste reaktion fra dig. Det handler om at få ham ind en rigtig samtale, og der er ikke meget samtale i at råbe »fede idiot«, siger han.

arrow Stor ros til lokale på Facebook efter Paludan-besøg
21. september 2018 kl. 13:28 Opdateret: kl. 14:29
arrow Karlemose-formand: Fællesskabet vandt heldigvis
20. september 2018 kl. 11:55 Opdateret: kl. 13:21
arrow Karlemosen viste Rasmus ryggen
20. september 2018 kl. 05:11 Opdateret: kl. 08:01
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk