8. marts 2021
Dorthe Bejstrup roser personalet i vaccinationscenteret i Roskilde Kongrescenter for måden, køen blev håndteret på. Foto: Kenn Thomsen
Dorthe Bejstrup roser personalet i vaccinationscenteret i Roskilde Kongrescenter for måden, køen blev håndteret på. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Stor ros til personalet i vaccinationscenteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Stor ros til personalet i vaccinationscenteret
Roskilde - 19. februar 2021 kl. 08:35
Af Dorthe Bejstrup, Tolstrupvej 40, Ny Tolstrup

Det er sjældent, at jeg griber til tasterne, men det, der får mig til at gøre det nu, er af respekt for de mennesker, der den 17. februar var på arbejde i vaccinationscentret i Roskilde Kongrescenter.

arrow Læs også: Så går vaccinationen af sårbare i gang

Torsdag den 18. februar bragte sn.dk en artikel med overskriften »Regionens forklaring på lange køer til vaccination: De ældre kommer i for god tid«. Jeg synes, at artiklen på en fin måde skildrer de udfordringer, der var i kongrescentret i onsdags.

Jeg havde bestilt vaccination til min mand klokken 15, og ligesom mange andre kom vi i lidt god tid. Og det gør man ofte, når man bliver ældre, er ledsager til ældre og i mit tilfælde har en handicappet mand i kørestol.

Nogle kommer med bus, andre i bil, nogle med Flextrafik, andre er gående, men et stort fællestræk er, at man vil komme til tiden og gerne lidt før.

Derfor er det også rigtigt fint, at Trine Holgersen (direktøren for det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland) er opmærksom på problemet og gør sig overvejelser om at udvide venteområderne.

Jeg skal ikke kunne sige, hvordan forholdene var, før vi kom, men klokken 14.30 var der styr på tingene. Ja, der var kø helt ud til fortovet, men køen svandt hurtigt ind. Der var sat stole op, så folk kunne sætte sig ned, hvis de havde behov for det. Indenfor var der venligt personale, der tog imod en.

Ja, der var kø ved indtjekningen, og måske skiltningen kunne gøres mere tydeligt, men personalet var utroligt opmærksomme, nogle var mere rutinerede end andre, men alle gjorde deres til, at det skulle blive en OK oplevelse.

At stå for modtagelsen og efterfølgende vaccination af så mange mennesker kræver en vældig logistik og engagerede/dygtige medarbejdere, og de var bestemt på arbejde i onsdags.

arrow Uendelig telefonkø til vaccination: Pensionist tog sagen i egen hånd
17. februar 2021 kl. 09:59 Opdateret: kl. 09:59
arrow Klar til at 3000 om dagen - kun vaccinerne mangler
11. februar 2021 kl. 12:35 Opdateret: kl. 12:38
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk