21. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Her er vores ældrepolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Her er vores ældrepolitik
Roskilde - 24. september 2021 kl. 16:10
Af Michael Philip Hansen, borgmesterkandidat, Michael Philip Hansen-Listen

Onsdag aften afholdte Ældresagen i Gundsø vælgermøde i forbindelse med KV21. Desværre havde jeg ikke modtaget nogen invitation. Invitationerne havde Ældresagen fået hjælp til af byrådssekretariatet og her mente man åbenbart ikke, at det var ulejligheden værd at sende den til mig.

arrow Læs også: Frivilligt arbejde har svære vilkår

På selve mødet er det kommet mig for øre, at jeg stod som tilmeldt og der også var en plads i panelet til mig

At jeg ikke dukkede op, er simpelthen fordi, at jeg ingen invitation havde fået og det selvom jeg rigtig gerne ville have deltaget

Michael Philip Hansen-Listen har nemlig valgt at prioritere ældreområdet i det budgetudspil, som vi har lavet for kommunen i 2022. Vi har sat 9,8 millioner kroner ekstra af til området modsat budgetpartierne, som fastholder en de facto nedskæring. Ydermere stiger vores afsatte beløb til ældreområdet til 28,9 millioner i 2025

Vi vil nemlig gerne prioritere kernevelfærden og vi tør samtidig også prioritere mellem de enkelte udvalg og områder indenfor de enkelte udvalg. På ældreområdet har vi valgt at prioritere, det som hedder Sund aldring med 4,6 millioner i 2022 stigende til 8,1 millioner i 2025.

Derudover afsætter vi 5,2 millioner til ældre, stigende til 20,8 millioner i 2025. Pengene hertil vil vi øremærke til personlig pleje.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk