14. april 2021
Steen Hegnet Knudsens kone fik tid til en vaccination i Roskilde Kongrescenter, men måtte tage hjem med uforrettet sag. Foto: Kenn Thomsen
Steen Hegnet Knudsens kone fik tid til en vaccination i Roskilde Kongrescenter, men måtte tage hjem med uforrettet sag. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En kaotisk aften med vaccination

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En kaotisk aften med vaccination
Roskilde - 26. februar 2021 kl. 11:47
Af Steen Hegnet Knudsen, Munkeleddet 5, Svogerslev

Den 20. februar fik min kone et tilbud om vaccination mod Covid-19 i sin e-boks. Jeg gik straks ind på www.vacciner.dk, som man henviste til, for at bestille tid. Der var lang ventetid, så jeg forsøgte igen senere.

arrow Læs også: Dansk vaccinegeneralprøve: Næsten 35.000 vaccineres fredag

Efter tre-fire forsøg kom jeg igennem. Det gik fint med godkendelse af telefonnummer. 2. Vælg vaccinationssted, jeg valgte Roskilde Kongrescenter, næste ledige tid 25. februar klokken 18.50. Jeg konfererede med »fruen«. Fint, den snupper vi. 3. Vælg tid til første vaccine. Jeg valgte den ledige dato og godkendte. 4. Vælg tid til anden vaccine, skal være fra den 19. til den 26. marts. Jeg forsøgte alle syv dage, men ingen ledige pladser. Jeg tænkte, den tid får vi nok i forbindelse med første vaccine. 5. Bekræft tid og sted. Ingen reaktion.

Vi var glade og kørte ind til Roskilde Kongrescenter torsdag aften for at få første vaccination, men blev mødt af kaos. Jeg tror, vi var 15 personer, som havde fået samme tid, men ingen af de fremmødte kunne få deres første vaccination. Vi blev spist af med et telefonnummer til regionens coronalinje.

Der havde jeg tidligere været inde og talte med en person om mine problemer med manglende reservation til anden vaccine. Der var overhovedet ingen hjælp at hente!

Hvad gør vi nu? Forsøger forfra med tidsbestillingen, men der er ingen ledige tider i resten af februar og hele marts måned. Så er vi nået til påske. Hvad gør vi nu? Vi skal på ferie i Skagen de to første uger i april.

arrow Vaccinetider går også til folk fra andre regioner
23. februar 2021 kl. 13:17 Opdateret: kl. 13:17
arrow Nu skal det være nemmere at finde tid til coronavaccination
22. februar 2021 kl. 17:26 Opdateret: kl. 17:28
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk