8. marts 2021
Bjarne Hilmersson fra Køge undrer sig over de mange, som var ude at gå på isen på Roskilde Fjord. Det skal dog nævnes, at der normalt er meget lavvandet på det sted, som ses her på billedet, så risikoen var ikke stor.
Bjarne Hilmersson fra Køge undrer sig over de mange, som var ude at gå på isen på Roskilde Fjord. Det skal dog nævnes, at der normalt er meget lavvandet på det sted, som ses her på billedet, så risikoen var ikke stor.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Den sidste idiot er ikke født endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Den sidste idiot er ikke født endnu
Roskilde - 16. februar 2021 kl. 13:08
Af Bjarne Hilmersson, Strandmældevej 2, Køge

Vi kender sætningen. Så det skal nok være rigtigt. Og der vil sandsynligvis blive født flere idioter, så længe der stadig er mennesker til. Så den sidste idiot er nok heller ikke død endnu. Til trods at det ikke er så få idioter, verden har set indtil nu, hvor flere af dem leger med livet.

arrow Læs også: Politiet har råbt folk ind fra fjorden med megafon

Om det var idioter, der var ude at prøve isen af, på Roskilde Fjord i weekenden, skal være usagt. Men ikke bare ulovligt og utroligt dumt var det. Hvor et ordsprog siger »Mod dumhed kæmper selv Guderne forgæves«, og lige så forgæves var det for politiet.

Politiet, der prøvede at kalde de dumme vovepelse ind fra fjordisen, var kommet på en umulig sisyfosopgave. Ikke engang en megafon, kunne de høre. Hvorfor uddelte politiet ikke klækkelige bøder?

Ser man på forsiden af DAGBLADET mandag, tænker man uvilkårligt, det der er ikke bare ikke sandt. På forsidebilledet ser man ikke vildfarne hunde løbe rundt, men »voksne« mænd og kvinder. Et chokerende billede, hvor en kvinde skubber en barnevogn foran sig, ude på isen. Det er ikke bare dumt, men idiotisk.

arrow Mange mennesker på isen - både den sikre og den usikre
14. februar 2021 kl. 17:44 Opdateret: kl. 17:46
Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk