1. december 2020
Merete Dea Larsen er Dansk Folkepartis gruppeformand i byrådet i Roskilde. Foto: Kim Rasmussen
Merete Dea Larsen er Dansk Folkepartis gruppeformand i byrådet i Roskilde. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Beskæmmende af Tuncay Yilmaz

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Beskæmmende af Tuncay Yilmaz
Roskilde - 05. november 2020 kl. 13:19
Af Merete Dea Larsen, gruppeformand, Dansk Folkeparti

Hvad er det, Tuncay Yilmaz mener, Mette Frederiksen skal undskylde for? Hun skal undskylde for en tastefejl på Facebook hvor hun er kommet til at skrive islamisk terror og ikke islamistisk terror. Det socialdemokratiske byrådsmedlem, Tuncay Yilmaz, erkender, at det nok blot er en tastefejl, men mener alligevel, det er værd at forlade partiet for.

arrow Læs også: Debat: Fik Tuncay Yilmaz sin undskyldning?

Man kan spørge sig selv, om ikke Mette Frederiksen står sig bedre ved at lade et sådant medlem gå frivilligt. Et medlem, der ikke med to ord har taget afstand fra de skrækkelige terroristhandlinger, der ødelægger adskillige liv.

Tuncay Yilmaz har overordnet været tavs gennem tiden, med undtagelse åbenbart når han føler sig krænket af en tastefejl. Det er ganske enkelt beskæmmende for demokratiet at lade sig fornærme over en tastefejl og true med at forlade sit parti. Det fortæller lidt om, hvor meget ens parti reelt betyder, og i hvilken grad det handler om personligt mandat.

Men når nu Socialistisk Folkeparti har mulighed for at gå frem og Socialdemokraterne tilbage, kan det da give mening at gå tilbage til sit gamle parti. Mon det er det, der er planen?

Det burde være omvendt - hvis ikke en partileder havde taget afstand fra de frygtelige terrorhandlinger, ville det være en god grund til at forlade sit parti. Det formoder jeg er en ting, samtlige partier, uanset partibogstav kan støtte op om, ikke kun nationalt, men også i Roskilde.

arrow Fik ny formulering: Tuncay bliver i S
06. november 2020 kl. 10:18 Opdateret: kl. 10:21
arrow Byrådsmedlem: Forlader S hvis ikke Mette F undskylder
04. november 2020 kl. 16:17 Opdateret: kl. 11:22
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk