16. februar 2019
Maria Louise Skov Larsen (tv), Nicolai Hall og Anna Sofie Skov Larsen har taget initiativ til et Team Giv Håb-cykelhold i Roskilde. Sammen med andre unge vil de cykle Danmark rundt næste sommer for at støtte organisationen Børn, Unge & Sorg. Foto: Annika Jeppesen
gallery icon

Se billedserie

Maria Louise Skov Larsen (tv), Nicolai Hall og Anna Sofie Skov Larsen har taget initiativ til et Team Giv Håb-cykelhold i Roskilde. Sammen med andre unge vil de cykle Danmark rundt næste sommer for at støtte organisationen Børn, Unge & Sorg. Foto: Annika Jeppesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De vil cykle sig til håb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De vil cykle sig til håb
Roskilde - 11. september 2018 kl. 14:15
Af Annika Jeppesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nicolai Hall og søstrene Maria Louise Skov Larsen og Anna Sofie Skov Larsen er de tre initiativtagere, der er gået i gang med at starte et cykelhold op for unge mennesker i Roskilde. De søger nu andre unge mellem 18 og 28 år, der har lyst til at blive en del af deres ungdomscykelhold.

Cykelholdet hedder Team Giv Håb Ungdom og er et ud af flere Team Giv Håb-cykelhold, der støtter organisationen Børn, Unge & Sorg. Derfor er holdet for unge, der vil hjælpe andre unge mennesker, som oplever alvorlig sygdom eller dødsfald i familien.

- Jeg og Nicolai flyttede til Roskilde sidste sommer, og Anna flyttede til København for et halvt år siden. Derfor tænkte vi, at det kunne være megafedt at starte et ungdomscykelhold - og på den måde møde andre unge mennesker og samtidig støtte en god sag, siger Maria Louise Skov Larsen.

Rent praktisk vil det sige, at Team Giv Håb Ungdom skal cykle Danmark rundt fra den 1.-7. juli 2019 for at skabe opmærksomhed om organisationens gratis hjælp til unge i sorg. Dog er tilmeldingsfristen for nye holdmedlemmer allerede den 21. september, da der er en masse forberedelse, der skal klares inden da - herunder træningen op til den intensive uges cykling.

Men udover cyklingen og det velgørende formål skal det også være sjovt og hyggeligt at være med på holdet. Der er derfor heller ingen krav til de kommende holdkammeraters tidligere erfaring med cykling, så længe de har eller kan skaffe en racercykel og en hjelm. Desuden håber initiativtagerne, at deres unge holdkammerater også vil være med til at lave sociale arrangementer ved siden af cyklingen.

Hvis man er interesseret i at blive en del af holdet, så holdes der informationsmøde om det nyopstartede cykelhold tirsdag den 11. september, klokken 19-21 på Lautruphøj 5-7 i Ballerup. Ellers kan Team Giv Håb Ungdom kontaktes på ungdom@teamgivhaab.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk