28. september 2020
Sådan så der ud på Ringen fredag ved 16-tiden, hvor en enkelt patruljevogn var til stede for at holde øje med de unge. Foto: Lars Ahn Pedersen
Sådan så der ud på Ringen fredag ved 16-tiden, hvor en enkelt patruljevogn var til stede for at holde øje med de unge. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De unge flyttede festen til Ringen - men her var politiet også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De unge flyttede festen til Ringen - men her var politiet også
Roskilde - 14. august 2020 kl. 18:57
Af Lars Ahn Pedersen

Udsigten til at over 1000 unge ville holde fest i Folkeparken og Byparken i Roskilde for at fejre, at de i denne uge er begyndt på nye uddannelser - de såkaldte »puttefester« - fik fredag Midt- og Vestsjællands Politi til at indføre opholdsforbud i begge parker i tidsrummet fra klokken 12 til 24.

arrow Læs også: Politiet med kraftig opfordring: Tøver ikke med at tage musikanlæg

Forbuddet lod umiddelbart til at have virket. Fredag aften ved 19-tiden havde politiet ikke haft problemer med at holde folk væk fra de to parker, og der var ikke udskrevet bøder. Politiet havde på forhånd varslet, at det ville koste 2500 kroner, hvis man ikke overholdt opholdsforbuddet, omend det var lovligt at gå gennem Folkeparken og Byparken.

Til gengæld, og ganske forudsigeligt, valgte de unge at søge andre steder hen. De fleste valfartede i stedet ud til Ringen - parken, hvor motorsportsbanen Roskilde Ring engang lå. Små grupper af unge kunne i løbet af eftermiddagen ses på vejene omkring Ringen, hvor de siden samlede sig i midten af parken i skygge under træerne.

Politiet havde dog også forudset det, så de unge blev mødt af en patruljevogn, som holdt øje med, at festen ikke udartede sig. Politiet modtog også anmeldelser om andre tilfælde, hvor der var mange unge samlet, men fredag aften havde ordensmagten endnu ikke fundet anledning til at gribe ind nogle af stederne.

arrow Puttefester: Politiet indfører opholdsforbud i to parker
14. august 2020 kl. 10:40 Opdateret: kl. 10:50
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk