26. juni 2019
Hopla! Roskilde TeamGym kunne ikke vente med at tage det ny springcenter på Kildegården i brug. Her er der åben træning for 7-12 årige. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Hopla! Roskilde TeamGym kunne ikke vente med at tage det ny springcenter på Kildegården i brug. Her er der åben træning for 7-12 årige. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De kunne ikke vente: Nyt springcenter er taget i brug

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De kunne ikke vente: Nyt springcenter er taget i brug
Roskilde - 11. august 2018 kl. 11:13
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om det er sommer, går de rundt med julelys i øjnene i Roskilde TeamGym i disse dage. Godt nok åbner RIB'en - Roskilde Idræts- og Bevægelsescenter officielt først om en måned, fredag den 7. september, men teamgym-folkene tog allerede det ny springcenter på Kildegården i brug i sidste uge, selv om sæsonen egentlig først begynder mandag den 13. august.

arrow Læs også: Roskilde TeamGym triumferede til DM

En af dem, som stråler en tand mere end de andre, er Mette Just, bestyrelsesmedlem i Roskilde TeamGym. Hun har også siddet med i byggeudvalget for RIB'en og har fulgt det ambitiøse byggeri tæt.

- Det er nærmest blevet et hjertebarn for mig. Nu kan jeg stå og sige: »Yes, det lykkedes!« Det gør virkelig en forskel for os, siger hun.

RIBén bliver ikke kun hjemsted for Roskilde TeamGym, men også for Roskilde Gymnastikforening, Himmelev-Veddelev Gymnastikforening og Sønderlundens Idrætsforening samt Roskilde Bordtennis. Bordtennisbordene er på plads på 1. sal, mens trampolinspringere stadig er i gang med at indrette deres rum. Én ting står i hvert fald klar: Ingen af udøverne behøver at tænke på, om der er højt nok til loftet.

Og så er der springcenteret, hvor der er plads til 100 gymnaster ad gangen og hele fire løbebaner, så man ikke skal stå i kø så længe.

- Det er få klubber herhjemme, der har en sådan facilitet. Vi kan lade vores ting ligge fremme, fordi vi ikke skal dele hallen med andre sportsgrene, så vi skal ikke pakke alting sammen, fordi nogen skal spille badminton, siger Mette Just.

arrow Fire foreninger sammen om nyt stort gymnastik-arrangement
06. april 2019 kl. 09:57 Opdateret: kl. 18:21
arrow Video og billeder: Ungerne er vilde med Søndagsræs
17. februar 2019 kl. 14:54 Opdateret: kl. 14:54
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk