21. november 2019
Dansk Svømmeunion ser med forundring og bekymring på udviklingen i det svøhalsprojekt Roskilde Kommune er på vej med. Foto: Kim Rasmussen
Dansk Svømmeunion ser med forundring og bekymring på udviklingen i det svøhalsprojekt Roskilde Kommune er på vej med. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmeunion i stærk kritik af ny badeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmeunion i stærk kritik af ny badeby
Opdateret 17. januar 2017 kl. 13:29
Roskilde - 16. januar 2017 kl. 12:07
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Svømmeunion retter i mandagens udgave af DAGBLADET Roskilde en skarp kritik af den badeby, som Roskilde Kommune i mere end to år har været på vej med ved Roskilde Badet. Senest er der fundet besparelser for et to-cifret millionbeløb, besparelser som unionen ikke har været præsenteret for og dermed ikke har haft mulighed for at kommentere på.

arrow Læs også: S: Badeby bliver handicapvenlig

- Vi ser seriøse udfordringer. Vi har nu meget svært ved at se, at 50-meterbassinnet bliver meget andet end et træningsbassin. Vi undres over, hvorfor man sparer på nogle ting i stedet for andre. I virkeligheden så ser vi nu et projekt, hvor pengene kunne have været brugt langt klogere. Vand er dyrt at bygge. Derfor gælder det om at få mest for pengene, og det frygter vi ikke kommer til at ske i Roskilde med det nuværende projekt, siger Morten Hinnerup, udviklingschef i Dansk Svømmeunion.

Unionen nævner blandt andre vipper, ventilation, søjler, afstand fra søjler til vand og tilskuerpladser som nogle af de ting, de ikke kan få til at give mening, hvis tanken er at få mest muligt ud af de cirka 135 millioner kroner, som kommunen vil poste i badebyen.

Du kan læse hele artiklen med Dansk Svømmeunion i dagens udgave af dit regionale dagblad, DAGBLADET Roskilde. Den kan bl.a. købes som e-paper her på siden.

arrow Venstre: Lyt nu til kritikerne
17. januar 2017 kl. 19:58 Opdateret: kl. 07:41
arrow Handicaporganisation: Badeby er ekskluderende
17. januar 2017 kl. 15:45 Opdateret: kl. 10:12
arrow S og SF: Svømmehalskritik skal undersøges
16. januar 2017 kl. 18:55 Opdateret: kl. 08:57

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk