4. august 2021
Karsten Lorentzen (DF) ønsker en redegørelse for, hvor mange steder der er problemer med at følge den nye affaldsordning. Foto: Carsten Lundager
Karsten Lorentzen (DF) ønsker en redegørelse for, hvor mange steder der er problemer med at følge den nye affaldsordning. Foto: Carsten Lundager
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk Folkeparti: Vi skal have kortlagt affaldsproblemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk Folkeparti: Vi skal have kortlagt affaldsproblemet
Roskilde - 20. maj 2020 kl. 06:13
Af Lars Kimer

Efter at beboer Anette Herager fra boligforeningen Parkvænget var i DAGBLADET og beskrev, hvor store problemer der var med den nye affaldsordning i hendes boligforening, ønsker Karsten Lorentzen fra Dansk Folkeparti nu en redegørelse for at få overblik over, hvor stort problemet i virkeligheden er.

arrow Læs også: Boligselskab klar med flere tiltag mod overfyldte affaldscontainere

I Karsten Lorentzens egen andelsboligforening har han oplevet, at en kontorstol er endt i restaffaldscontaineren, og så bliver den hurtigt fyldt.

- Vi må få et overblik og gerne med bud på hvilke problemer, der er de forskellige steder. Jeg tror, noget af problemet kan løses ved at på lavet en form for topstykke til containerne, så det begrænses, hvor stort et stykke affald man kan komme af med, siger han.

Karsten Lorentzen mener ikke overraskende, at Boligselskabet Sjælland handlede helt rigtigt ved at ikke at lave information på arabisk i boligforeningen.

- Det er altså ofte et spørgsmål om ikke at gide, mere end det er et spørgsmål om ikke at forstå. Vores indvandrere har bare sværere ved at følge anvisninger. Måske man skulle indføre en form for ekstra udgift til de boligforeninger, som ikke kan finde ud af sorteringen. Det har aldrig været populært at modtage en kollektiv regning, men det kan være den jernnæve, der skal til, siger han.

Endelig vil DF'eren have klarhed for, at Roskilde ikke har spildt skatteborgernes penge med den nye affaldsordning, nu hvor regeringen melder ud, at der skal en mere ensartet sortering til over hele landet.

- Jeg tror ikke, vi har spildt penge ved at, vi måske skal skifte affaldsspande ud igen. Jeg håber, vi er på forkant. Men det skal vi også have klarhed over, siger han.

arrow Beboer: Boligselskabet opfinder undskyldninger
15. maj 2020 kl. 05:38 Opdateret: kl. 12:18
arrow Boligselskab: Corona er skyld i affaldsproblem
15. maj 2020 kl. 05:23 Opdateret: kl. 09:25
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk