22. juni 2021
Forestillingen »pour it« er skabt af Nanna Stigsdatter og Snorre Elvin, som har deltaget i Aaben Dans? udviklingsprogram Aabent Rum. Foto: Veronika Vidø
Forestillingen »pour it« er skabt af Nanna Stigsdatter og Snorre Elvin, som har deltaget i Aaben Dans? udviklingsprogram Aabent Rum. Foto: Veronika Vidø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danseteater åbner for sluserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danseteater åbner for sluserne
Roskilde - 06. maj 2021 kl. 17:17

Teatrene åbner den 6. maj, men egnsteateret Aaben Dans i Roskilde venter 14 dage, før de er tilbage med en forestilling. Torsdag den 20. maj klokken 20 er der premiere på »pour it«, der er skabt af kunstnerne Nanna Stigsdatter og Snorre Elvin.

arrow Læs også: Danseteater har masser i vente

Begge indgår i Aaben Dans' udviklingsprogram Aabent Rum, der giver nyere koreografer og kunstnere mulighed for at arbejde i teatersalen i Laboratoriet på Musicon, hvor de kan få sparring og inspirere hinanden.

»pour it« er en danseforestilling skabt af strøm af portrætter over venskabet og vandkanten. Et værk, der flyder mellem økosystemer, dvæler ved vandige kroppe og danser med foranderlige aspekter af kærlighed.

Nanna Stigsdatter og Snorre Elvin mødte hinanden på Den Danske Scenekunstskole i 2011 og har sidenhen arbejdet sammen i forskellige konstellationer, heriblandt dansekollektivet Danseatelier.

Forestillingen er co-produceret af Aaben Dans og Dansehallerne. Støttet af Statens Kunstfond. Billetter á 125 kr. købes på teaterbilletter.dk eller aabendans.dk

arrow Koreograf fylder 60: Sådan vil han undgå at gå bag af dansen
24. februar 2021 kl. 17:36 Opdateret: kl. 11:31
arrow Corona udskyder byggeri af Roskilde Festivals nye hjem
06. januar 2021 kl. 15:21 Opdateret: kl. 15:21
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk