23. april 2019
Danfysik har holdt til i Jyllinge i 46 år, men i slutningen af 2011 er det slut. Virksomheden, som er i vækst, rykker til Tåstrup.
Danfysik har holdt til i Jyllinge i 46 år, men i slutningen af 2011 er det slut. Virksomheden, som er i vækst, rykker til Tåstrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danfysik flytter fra Jyllinge til Tåstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danfysik flytter fra Jyllinge til Tåstrup
Roskilde - 09. juni 2010 kl. 16:03
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Jyllinge/Tåstrup: Når 2011 rinder ud, lukkes døren også efter et erhvervseventyr i Jyllinge, som begyndte med en god ide i 1963 og lokaler hjemme på stifter Ejner Jespersens adresse på Langløbet 15. Til den tid lukker direktør Bjarne Roger Nielsen nemlig døren til Danfysiks lokaler i Møllehaven for allersidste gang, og virksomheden vil derefter være at finde i lokaler i forbindelse med Teknologisk Institut i Tåstrup.

- Det er en beslutning, som er taget. Medarbejderne er orienteret, så vi arbejder på at få det til at ske på bedst mulig måde, siger direktør Bjarne Roger Nielsen.

Årsagen til at virksomheden rykker til Tåstrup er pladsmangel. I en tid hvor mange danske virksomheder fyrer folk, har Danfysik det seneste år og efter frasalget af en stor del af virksomheden til Siemens hentet folk ind.

- Vi er det seneste år vokset fra 27 til 45 mand, og vi forventer at fortsætte med at vokse. Det er årsagen til, at vi har brug for noget større, siger Bjarne Roger Nielsen.

Danfysik laver strømforsyninger og elektromagneter.
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk