1. oktober 2020
Allerede i dag er der mangel på p-pladser i Rådmandshaven, og misforholdet bliver kun større med den øgede anvendelse af det ny stadion, mener Karsten Lorentzen (DF). Foto: Hans-Jørgen Johansen
Allerede i dag er der mangel på p-pladser i Rådmandshaven, og misforholdet bliver kun større med den øgede anvendelse af det ny stadion, mener Karsten Lorentzen (DF). Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF: For få p-pladser ved stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF: For få p-pladser ved stadion
Roskilde - 21. juni 2018 kl. 12:47
Af Steen Østbjerg

Parkeringskapaciteten ved det ny stadion er for lille. Derfor er det dumt at spille sig muligheden for et parkeringshus af hænde.

arrow Læs også: Stadionplaner starter helt forfra

Det mener Dansk Folkeparti, som gerne havde set, at den ny lokalplan lod døren stå på klem for, at den planlagte parkeringsplads på sydsiden af Rådmandshaven blev erstattet af et regulært parkeringshus.

- Der bliver ikke stillet krav til anlæggelse af p-pladser i forhold til den øgede anvendelse af stadion, som man må regne med. Derfor ønsker vi at holde muligheden for et parkeringshus åben. Ved store arrangementer må man regne med, at der er trængsel, men i forvejen er der ikke prangende stor p-kapacitet ved det eksisterende stadion, sagde Karsten Lorentzen (DF), da byrådet vedtog stadionlokalplanen endeligt.

Lokalplanen omtaler dog kun en p-plads ved stadion. Hvis der skal bygges et p-hus, skal der laves et lokalplantillæg på et senere tidspunkt.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Nyt stadion hænger i en tynd tråd
12. juni 2019 kl. 12:16 Opdateret: kl. 12:16
arrow Byråd siger nej til stadionkoncerter
13. juni 2018 kl. 12:12 Opdateret: kl. 12:12
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk