13. april 2021
En cyklist blev tirsdag morgen ramt af en lastbil i krydset Københavnsvej-Marbjergvej-Store Hedevej. Foto: presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

En cyklist blev tirsdag morgen ramt af en lastbil i krydset Københavnsvej-Marbjergvej-Store Hedevej. Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 21-årig cyklist ramt af lastbil i højresvingsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

21-årig cyklist ramt af lastbil i højresvingsulykke
Opdateret 09. marts 2021 kl. 10:50
Roskilde - 09. marts 2021 kl. 09:21
Af Daniel Sennek

Tirsdag morgen er en cyklist blevet ramt af en lastbil i en højresvingsulykke i krydset Københavnsvej-Marbjergvej-Store Hedevej i Roskilde. Det fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

De første meldinger lød på et alvorligt uheld, men cyklisten er ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Det drejer sig om en 21-årig mand fra Roskilde, der under højresvingsulykken pådrog sig personskade på begge ben. Han er blevet kørt afsted med ambulance til indlæggelse og undersøgelser.

Ulykken skete, da lastbilen - der blev ført af en 54-årig mand fra Gedser kom kørende nordpå ad Stor Hedevej og skulle dreje til højre ad Københavnsvej. Her overså han tilsyneladende den 21-årige mandlige cyklist, der kom kørende ad samme vej, men skulle lige over krydset til Marbjergvej. Lastbilen påkørte den unge cyklist i forbindelse med svingningen.

Det trafikerede kryds blev spærret efter ulykken, der skete klokken 7.58, hvilket gav kø i alle retninger i morgentrafikken. Der blev dog åbnet op igen klokken cirka halv ni, så trafikken igen glider igennem krydset.

Lastbilen er blevet tjekket igennem af fagfolk, der ikke umiddelbart kunne finde nogen fejl eller mangler på den.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk