13. maj 2021
DSB indfører aflåst cykelparkering på Viby Sj. Station, hvor man kan bruge sit rejsekort eller sin mobiltelefon til at låse op. Foto: Kenn Thomsen
DSB indfører aflåst cykelparkering på Viby Sj. Station, hvor man kan bruge sit rejsekort eller sin mobiltelefon til at låse op. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklen kan atter låses inde på Viby Station

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklen kan atter låses inde på Viby Station
Roskilde - 10. april 2021 kl. 18:57

Fra onsdag den 14. april kan cyklen blive låst inde i en aflukket cykelparkering, inden de rejsende stiger på toget ved flere stationer landet over - herunder også på Viby Sj. Station.

arrow Læs også: Ny køreplan: Mere Næstved og Helsingør, mindre Holbæk og Slagelse

For at få adgang til tilbuddet skal man være medlem af DSB Plus, hvilket er gratis. Medlemskabet giver mulighed for at vælge, om adgangen til den aflåste cykelparkering skal ske med rejsekort eller med mobiltelefon, så dørene til aflukket kan låses op.

Det nye tilbud afløser en tidligere nøglekortsordning, der var forældet og ikke længere kunne serviceres. Nu er det lykkedes at finde en løsning, der kan indfri behovet.

- I DSB har vi gennem længere tid arbejdet på at finde en tidssvarende løsning, så vi kunne tilbyde vores kunder denne service. Det skulle være en løsning, der kan tilfredsstillede vores kunders behov for at kombinere nogle af de mest bæredygtige transportformer. Samtidig havde vi et krav om, at det skal muligt at hjælpe de kunder, der eventuelt kan få brug for hjælp til at komme ind til deres cykel, siger Aske Wieth-Knudsen, underdirektør i DSB.

Den nye ordning kommer til at være gratis i opstartsperioden, mens ordningen bliver prøvet af og indtil den er rullet ud på flere stationer i landet. Det kommer til ske på de stationer, hvor der vurderes at være mange kunder og behov samt mulighed for at etablere ordningen.

arrow Få p-pladser til nye boliger tæt på Viby Station
18. februar 2021 kl. 13:14 Opdateret: kl. 13:30
arrow Bedre cykelparkering på vej ved tre stationer
23. oktober 2020 kl. 08:30 Opdateret: kl. 12:58
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk