18. oktober 2019
Danmarks-Samfundet arrangerer en cykelstafet fra Sydslesvig til København i anledning af, at Dannebrogs 800-års jubilæum.
Danmarks-Samfundet arrangerer en cykelstafet fra Sydslesvig til København i anledning af, at Dannebrogs 800-års jubilæum.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelstafet med Dannebrog går via Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelstafet med Dannebrog går via Roskilde
Roskilde - 05. maj 2019 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med DGI om faglig tovholder og projektleder arrangerer Danmarks-Samfundet op til den 15. juni en seks etapers cykelstafet fra Sydslesvig til København. Femte etape begynder i Karise og slutter i Roskilde, mens sjette og sidste etape har start i Roskilde, inden turen går til København, hvor det medbragte Dannebrogsflag overrækkes til Danmarks-Samfundets protektor prins Joachim og hejses på en flagstang på Rådhuspladsen

DGI og Danmarks-Samfundet forventer samlet mange deltagere. Nogle vil deltage i hele løbet fra Husum til København, mens andre måske vælger at dele løbet op i en eller flere etaper.

- Når vi har valgt at dele løbet op i valgfrie etaper, har deltagerne mulighed for at være med på turen syd for grænsen, holde nogle fridage for så at være med på den store finaleetape fra Roskilde til København, lyder det fra idrætskonsulent i DGI Bo Wacker.

DGI håndterer afviklingen af stafetten og sørger mod betaling desuden for overnatning og forplejning. Deltagerne kan blive kørt med bus og cykeltrailer tilbage til udgangspunktet. Man kan læse mere på Danmarks-Samfundets hjemmeside: www.danmarks-samfundet.dk/dannebrog-cykelstafet/

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk