24. oktober 2020
Billedet her er fra et uheld i samme kryds tilbage i januar 2017 hvor en ung cyeklrytter fra Rødovre blev kørt ned i krydset. Foto: Steen Østbjerg
Billedet her er fra et uheld i samme kryds tilbage i januar 2017 hvor en ung cyeklrytter fra Rødovre blev kørt ned i krydset. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cykelrytter fortsat indlagt: Ni brækkede ribben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cykelrytter fortsat indlagt: Ni brækkede ribben
Opdateret 25. september 2018 kl. 09:41
Roskilde - 25. september 2018 kl. 09:09
Af Lars Kimer

OPDATERING (Tirsdag, 9.08): Her tirsdag formiddag har den kvindelige cykelrytters familie oplyst til DAGBLADET Roskilde, at uheldet var noget mere alvorligt end det politiet beskrev mandag. Den kvindelige cykelrytter befinder sig her tirsdag morgen fortsat på sygehuset og det kommer hun nok til et stykke tid endnu, for hun har brækket ni ribben, en skadet milt og hun har også fået andre skader efter uheldet.

Mandag fortalte politiet at en kvindelig cykelrytter søndag formiddag måtte en tur i asfalten, da Roskilde Cykel Motion holdt cykelløb i den nordlige del af kommunen.

arrow Læs også: Karina brækkede ni ribben: Var tilbage i sadlen 13 dage senere

Styrtet fandt sted i krydset Store Valbyvej/Kirkerupvej, hvor en 46-årig kvindelig bilist fra Roskilde ville ud fra Kirkerupvej til Store Valbyvej. Krydset er meget svært at orientere sig i, og derfor kørte bilisten længere frem end vigelinjen for at orientere sig, lød det fra politiet.

Det skete netop, som et større felt af cykelryttere kom kørende fra Østrup i retning mod Gundsølille. Cykelrytterne advarede hinanden verbalt om bilisten, hvilket medførte uro i feltet, så en 48-årig, kvindelig cykelrytter fra Roskilde styrtede, kunne man læse af politiets døgnrapport.

Bilen blev ikke påkørt ved uheldet, og cyklisten kunne efter kontrol på skadestuen meldes uskadt som følge af uheldet, oplyste politiet mandag. Den oplysning viste sig ikke at holde stik.

Politiet har optaget rapport om uheldet for at undersøge nærmere, om nogen kan have overtrådt færdselsloven i forbindelse med uheldet.

arrow Bilejer beskytter vanvidsbilist fra Boserupvej
30. juni 2018 kl. 05:18 Opdateret: kl. 17:17
arrow Sindssyg kørsel på Boserupvej: Cykelryttere i chok
26. juni 2018 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:56
arrow Lotterikrydset: Så røg der igen en cyklist
06. juni 2018 kl. 10:41 Opdateret: kl. 10:41
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk