9. april 2020
Jakob Tage Ramlyng fik i nat på Roskilde Sygehus at vide, at han er smittet med coronavirus som den første dansker. Han er nu i hjemmeisolation med familien i deres hus i Roskilde. Foto: Elmer Madsen
Jakob Tage Ramlyng fik i nat på Roskilde Sygehus at vide, at han er smittet med coronavirus som den første dansker. Han er nu i hjemmeisolation med familien i deres hus i Roskilde. Foto: Elmer Madsen
Foto: Elmer Madsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-smittet dansker bor i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-smittet dansker bor i Roskilde
Roskilde - 27. februar 2020 kl. 10:03
Af Britt Nielsen og Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den første dansker smittet med coronavirus, Jakob Tage Ramlyng, bor i Roskilde, hvor han nu er isoleret i hjemmet med sin kone og to børn.

arrow Læs også: Styrelse vurderer: Stadig ingen smittefare på skole

DAGBLADET Roskilde har været i sms-kontakt med Jakob Tage Ramlyng. Han er sløj og får lige nu mange henvendelser, så han ønsker ikke at udtale sig. Han har dog skrevet på Facebook om, hvad der er sket.

- Vi er selvfølgelig dybt rystede over, at det, vi troede var stærkt usandsynligt, nu er vores virkelighed, skriver han ifølge TV2, hvor han selv arbejder som redaktør på TV2 News.

Jakob Tage Ramlyng fik i nat på Roskilde Sygehus meddelelsen om, at han er smittet med coronavirus. Han blev smittet i sidste uge, da familien var på skiferie i Norditalien.

Han var på arbejde onsdag, men måtte gå hjem med feber. Hans to sønner har også været i skole på Hedegårdenes Skole i Roskilde, men er nu også hjemme i isoloation.

Der burde dog ikke være fare for, at de har smittet andre på skolen. Den ene søn og moren er begget blevet testet og fundet fri for coronasmitte, selvom de har sygdomssymptomer. Den anden søn har ikke udvist symptomer og er ikke blevet testet.

Nu skal hele familien holde sig hjemme i to uger.

- Vi er ved godt mod, selvom vi er trætte og præget af hovedpine, ondt i halsen og hoste. Det bliver helt uvirkeligt at skulle være spærret inde i to uger, men vi prøver at få det bedste ud af det, skriver Jacob Tage Ramlyng, der fredag skal fejre sin ældste søns fødselsdag i hjemmekarantæne.

arrow Corona kom pludselig tæt på danskitaliener
27. februar 2020 kl. 18:32 Opdateret: kl. 15:15
arrow Breddam fortæller om virusudbrud: Vi er i gode hænder
27. februar 2020 kl. 15:38 Opdateret: kl. 15:23

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk