22. juni 2021
Cocktailbaren Chase flytter ind i Domapotekets tidligere lokale ud til Hestetorvet og Algade. Foto: Kristian Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Cocktailbaren Chase flytter ind i Domapotekets tidligere lokale ud til Hestetorvet og Algade. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cocktailbar på Hestetorvet skal ikke være en abefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Cocktailbar på Hestetorvet skal ikke være en abefest
Roskilde - 12. juni 2019 kl. 14:39
Af Kristian Jørgensen

I halvandet år har Domapotekets tidligere lokale ud mod Hestetorvet stået tomt, men til efteråret sker der noget, når cocktailbaren Chase slår dørene op.

arrow Læs også: Cocktailbaren åbner som café med udeservering

Her skal de lækre, eksklusive cocktails og den gode stemning være i højsædet, fortæller indehaver Charlotte Flandrup. Det skal ikke være et diskotek med høj musik og larmende unge gæster.

- Det er en lækker cocktailbar, ikke en abefest. Selvfølgelig bliver der musik og lidt dans, men vi kommer ikke til at skrue op, så folk skal sidde og råbe til hinanden, siger hun.

De specielle coktails bliver det dominerende på Chase, men der vil også være champagne og vine, samt snacks kreeret af en kok til at matche den enkelte cocktail.

Der er ikke lagt op til jakkesæt og dyre kjoler, men en hyggelig stemning med en DJ, der spiller musik fra »way back« i 80'erne og 90'erne.

Charlotte Flandrup er selv 38 år og har boet i Roskilde i over 20 år. Cocktailbaren er det sted, hun selv har savnet i byen.

- Vi skal holde på roskildenserne. De skal blive i Roskilde i stedet for at tage ind til København for at gå på cocktailbar, siger hun.

Chase kommer også til at have åbent i dagtimerne, hvor man både kan få cocktails med eller uden alkohol, men også et mere caféegnet udbud som kaffe, te, smoothies og små anretninger.

- Kommunen har påbudt os at holde åbent i dagtimerne, hvilket jeg kun ser som en fordel, for vi har vel Roskildes bedste placering, så jeg ville også personligt synes, det var ærgerligt, hvis ikke vi havde åbent i dagtimerne, siger Charlotte Flandrup.

Det er en gammel drøm for Charlotte Flandrup at åbne sit eget sted.

Da hun tilfældigvis så det tomme lokale lige i samlingspunktet mellem station og bymidte, slog hun til.

- Jeg har ingen erfaring fra denne her branche, så det er et kæmpe sats, men også en drøm jeg har haft længe om at åbne et sted, som jeg fornemmer, der er ret stor efterspørgsel på, siger den kommende cocktailbarindehaver, som tidligere har arbejdet i butiksbranchen og understreger, at hun har allieret sig med kompetente folk til driften.

Selvom hun er klar over risikoen ved at realisere cocktaildrømmen, er hun ikke i tvivl om, at konceptet med en pæn cocktailbar er det rigtige for både hende og for Roskilde.

- Det kan gå supergodt, og det kan også gå superskidt. Men jeg vil ikke sidde tilbage om fem eller 10 år og tænke, at jeg havde muligheden og Roskildes bedste placering, så hvorfor gjorde jeg det ikke? Jeg er nødt til at forfølge det her, siger Charlotte Flandrup.

arrow Charlotte åbner en cocktailbar - selv er hun mest til fadøl
24. oktober 2019 kl. 19:19 Opdateret: kl. 14:41
arrow Ny natklub i Roskilde: Flytter ind i lukket apotek
11. juni 2019 kl. 13:13 Opdateret: kl. 13:13
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk